Basisarts Covid-19

Ziekenhuizen
Zaandam
5872
WO
solliciteer nu

Over deze functie

Wil jij als basisarts je steentje bijdrage van het bestrijden tegen Covid-19? Zet jij je patiënten hun gezondheid voorop? Én wil jij een onderdeel worden van een betrokken team die bezig is met het testen, de bron-en contractonderzoeken en de vaccinatie van verschillende doelgroepen? Lees dan vooral even verder..

Voor een opdrachtgever ben ik hard op zoek naar een basisarts die het Covid-19 team in goede banen wil leiden. Jij levert als basisarts medisch inhoudelijke ondersteuning aan de medewerkers van de teststraten en bron- en contactonderzoek. Tevens ben jij ook medisch verantwoordelijk. Je beoordeelt indicaties van burgers voor bemonsteren op locatie, je kan hierbij overleggen met de huisartsen. Jij hebt daarnaast een adviserende rol in het Covid-19 proces.

Wat hebben we jou te bieden?

Door onze specialisme in de Zorg- en Welzijnssector hebben wij contacten met veel zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging.

Wat kun je verder van ons verwachten?

 • Een uitgebreid intakegesprek om jouw wensen en ambities te bespreken;
 • Persoonlijke begeleiding in de vervolg stappen van jouw carrière;
 • Sollicitatiebegeleiding;
 • Een tijdelijk contract of een jaarcontract (in eerste instantie) wat omgezet kan worden naar een vast dienstverband;
 • Een marktconform salaris;
 • ORT en reiskostenvergoeding;
 • Trainingen en Cursussen.

Wat verwachten we van jou?

 • Jij bent een (basis) arts, BIG geregistreerd;
 • Jij steekt de handen uit de mouwen om je met vraagstukken rondom corona bezig te houden;
 • Je bent in staat om zelfstandig te gaan werken;
 • Je bent bereikbaar en/of beschikbaar in het weekend;
 • Jij bent parttime of fulltime beschikbaar.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!