Medewerker Klant Contact Centrum Woningcorporatie

Woningcorporaties
Rotterdam
2827
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Haal jij energie uit het helpen van mensen en ben je daarnaast communicatief en empathisch? Dan is dit de perfecte baan voor jou! Als medewerker klantcontact centrum bij een woningcorporatie (KCC medewerker) sta jij per telefoon, mail, chat en aan de balie (potentiële) huurders te woord. Jij werkt in het kloppend hart van de woningcorporatie en dit betekent dat je de hele dag verschillende vragen beantwoord.

Jouw dag start met een kopje koffie en een snelle check om te kijken welke collega voor wat verantwoordelijk is die dag. De eerste huurder belt met een reparatieverzoek. Het slot van haar voordeur is kapot, vervelend! Jij plant gelijk een afspraak in zodat de technische dienst een kijkje kan gaan nemen. Mevrouw is heel blij dat er zo snel actie wordt ondernomen. Een volgende huurder belt, helaas wat problemen met het betalen van de huur. Je geeft aan het fijn te vinden dat ze belt en jullie kunnen een betalingsregeling afspreken. Op deze manier komt de huurder niet in de problemen en draag jij op die manier je steentje bij. Dit zijn zomaar twee voorbeelden van gesprekken die je voert op een werkdag.

Heb jij minimaal één jaar ervaring op het klant contact centrum van een woningcorporatie en lijkt het jou leuk om je verder te specialiseren in jouw vak? Solliciteer dan snel!

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een salaris in schaal F van de CAO Woondiensten;
  • Een vaste baan voor minimaal 24 uur in de week (werk je liever 32 of 36 uur, dat kan ook!);
  • We starten met een tijdelijk contract en bij wederzijdse tevredenheid zetten we dit graag om naar vast;
  • Een goede reiskostenvergoeding;
  • De mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen via de Academy.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring op de klantenservice of KCC afdeling van een woningcorporatie
  • Je bent bereidt om te werken in de omgeving van Rotterdam/Den Haag of Amsterdam/Utrecht.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!