Praktijkopleider Zorg Parttime

Ouderenzorg
Den Haag
3800
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij een ervaren verpleegkundige die een kloppend hart heeft voor het opleiden? Krijg jij veel plezier en energie van een zelfstandige en coachende functie? Wil jij werkzaam zijn in de buurt van Den Haag en omstreken? Lees dan gauw verder om erachter te komen of wij een match zijn!

De gezochte praktijkopleider verzorgt samen met collega praktijkopleiders en de opleidingscoördinator de uitvoering van het opleidingsbeleid voor leerlingen en stagiaires. Deze leerlingen en stagiaires hebben daarnaast ook jouw begeleiding nodig en de werkbegeleiders kunnen hun werk nog beter uitvoeren door jouw ondersteuning en coaching. Het is van belang dat je bekwaam bent in voorbehouden en risicovolle handelingen zodat je de medewerkers hierin kunt scholen en toetsen.
Het onderhouden van contacten met diverse opleidingsinstituten behoort eveneens tot jouw takenpakket. Verder is het adviseren van leidinggevenden omtrent het opleiden en bijscholen van de medewerkers op jouw locatie ook een onderdeel van jouw functie.
Wil je hier een onderdeel van zijn? Solliciteer dan nu!

Waar ga je werken?

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wij nodigen iedereen uit te solliciteren. We maken graag kennis met je.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?
Bel of app dan naar het volgende telefoonnummer 0611025771 of mail naar mimi.patros@samenprofessionals.nl

Wat hebben we jou te bieden?

Door onze specialisme in de zorg- en welzijnssector hebben wij contacten met alle zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Het is onze missie om door middel van jouw wensen en eisen een nieuwe baan die perfect bij jou past te realiseren!
Wij bieden jou het volgende:
• Een uitgebreid kennismakingsgesprek met Recruiter
Ouderenzorg;
• Sollicitatiebegeleiding van accountmanager VVT;
• Persoonlijke begeleiding in de vervolgstappen van jouw carrière;
• Verschillende mogelijkheden om je nog verder te ontwikkelen
door middel van opleidingen;
• Een tijdelijk dienstverband met zicht op een contract voor
onbepaalde tijd;
• Een bruto salaris tussen de € 2.987,10 en € 3.818,87 (op basis
van 36 uur conform VVT CAO) of een nader te bepalen tarief;
• Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer;
• Toegang tot onze Aecademy zodat jouw handelingen en kennis
altijd up-to-date blijven.

Wat verwachten we van jou?

Wie ben je?

Jij bent iemand die met veel enthousiasme proactief aan de slag gaat! Samenwerken is jou op het lijf geschreven en het coachen (denk aan: motiveren, inleven en feedback geven) is jou niet onbekend. Daar komen organiseren, planmatig werken en prioriteiten stellen ook bij kijken. Bovendien voer jij je taken met plezier, bezieling en deskundigheid uit.

Wat wij van jou vragen:
• Een diploma MBO of HBO Verpleegkundige;
• Ruime werkervaring als verpleegkundige en/of praktijkopleider;
• Woonachtig in Den Haag of omstreeks;
• Minimaal 24 uur per week beschikbaar (kan zowel parttime als fulltime aan de slag).

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!