Verpleegkundige Werkbegeleider Parttime

Ouderenzorg
Den Haag
3500
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Heb jij al veel ervaring opgedaan als verpleegkundige en wil jij graag als ervarende je kennis en inzicht overdragen aan andere professionals binnen de ouderenzorg? Lees dan gauw verder ūüôā

Wij hebben namelijk een vacature als werkbegeleider openstaan. In deze functie zal jij andere collega‚Äôs coachen en begeleiden op het gebied van verpleegtechnische en verzorgende handelingen. Jij versterkt het team en bent het aanspreekpunt als de professionals kampen met knelpunten. Het is van belang dat je van een uitdaging houdt en sterk in je schoenen staan! Kan jij je hierin vinden, aarzel dan niet en druk op verzendenūüėä

Werken bij Samen Professionals, hét detacheringsbureau gespecialiseerd in het bemiddelen van professionals in de zorg, waarbij zelfontwikkeling centraal staat en eigen inbreng meer dan gewaardeerd wordt. Wij vinden het erg belangrijk dat jij op je plek zit! Vandaar dat wij heel graag willen weten wie jij bent, zodat wensen en behoeften in kaart kunnen worden gebracht en wij daarop kunnen anticiperen.

Mensen helpen, echt iets voor anderen betekenen. Dat is werken in de zorg. Jij zorgt voor jouw cli√ęnten en pati√ęnten, wij zorgen voor jou! Klinkt dit interessant of wil je nog wat meer informatie? Bel mij gerust op 0611025771, liever appen? Dat kan natuurlijk ook!

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een persoonlijke begeleider die jou ondersteunt en begeleidt in
  de vervolgstappen van jouw carrière;
 • Een opleidingsco√∂rdinator die bijdraagt aan jouw persoonlijke
  ontwikkeling als zorgprofessional door persoonlijke begeleiding
  en ondersteuning;
 • Een tijdelijk dienstverband met zicht op een contract voor
  onbepaalde tijd;
 • Salari√ęring volgens de CAO VVT schaal;
 • Volledige reiskostenvergoeding (0,19 per km) of volledige OV
  vergoeding;
 • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van
  opleidingen/cursussen.

Wat verwachten we van jou?

Om deze functie goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat jij:

 • In het bezit bent van een diploma Verpleegkundige MBO 4 of
  Verpleegkundige HBO;
 • Sterk in je schoenen staat en empathisch bent;
 • Woonachtig bent in Den Haag of omstreeks;
 • Minimaal 24 uur per week beschikbaar bent (zowel parttime als
  fulltime aan de slag).

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!