Helpende of Verzorgende IG Parttime

Ouderenzorg
Rijswijk
3300
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Hey afgestudeerde of ervarende Verzorgende IG en/of Helpende! Heb jij affiniteit met de ouderenzorg? Deins jij er niet voor terug als je werk uitdaging biedt en klinkt waardering voor je eigen inbreng als muziek in de oren? Dan ben jij bij Samen Professionals op het juiste adres!

Persoonlijke ontwikkeling zien wij als een verrijking in het leven. Om deze visie te realiseren bieden wij jou een opleidingsbudget aan, waardoor je altijd de mogelijkheid hebt om verschillende cursussen en opleidingen te volgen. Dit allemaal om jezelf naar een hoger niveau te tillen! Ingezet worden in hetgeen waar je voldoening uit haalt is bij ons zeker geen probleem, intrinsiek gemotiveerd zijn is wat telt 🙂 Graag achterhalen wij waar jouw wensen en behoeften liggen, zodat  er een vertaling kan worden gemaakt naar een bijpassende baan voor jou in de ouderenzorg! Ben je benieuwd, lees dan snel verder!

Zie jij jezelf hier al werken? Solliciteer dan gauw! Je kan mij ook altijd bellen of een berichtje sturen. Dat mag naar 06-11025771.

Wat hebben we jou te bieden?

Wat hebben wij jou te bieden?

Samen Professionals is hét detacheringsbureau gespecialiseerd in het bemiddelen van professionals in de zorg. Wij werken samen in een landelijk netwerk van zorginstellingen, waardoor jij altijd een ruime keuze in passende en interessante functies krijgt. Wij kennen de zorg als geen ander!

Wat wij nog meer bieden?

• Een persoonlijke adviseur die jou begeleidt en ondersteunt tijdens sollicitatiegesprekken en op het werkveld;
• Een opleidingscoördinator die bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling als zorgprofessional door persoonlijke begeleiding en ondersteuning;
• Een tijdelijk dienstverband met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
• Salariëring volgens de CAO VVT schaal;
• Ontzettend veel mogelijkheden, waaronder jezelf ontwikkelen door middel van opleidingen/cursussen;
• De mogelijkheid krijgen om binnen verschillende afdelingen en met verschillende doelgroepen te werken.

Wat verwachten we van jou?

• Je bent leergierig;
• Je deinst niet terug voor uitdaging;
• Je bent in het bezit van een Verzorgende IG of Helpende diploma;
• Je bent woonachtig in Den Haag of omstreeks;
• Je bent voor minimaal 24 uur per week beschikbaar.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op Ă©Ă©n van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!