Tijdelijke baan als fysiotherapeut

Gehandicaptenzorg
Gouda
2728-3894
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Wordt jij als fysiotherapeut blij als jij je creatieve geest de loop mag laten gaan & diverse ideeën mag toepassen in de praktijk? Heb jij een analytisch vermogen en kan jij goed kijken naar de kleine dingen die er gebeuren? Wil je weten hoe het is om binnen de gehandicaptenzorg? Dan past deze functie super goed bij jou!

Als fysiotherapeut zal jij aan de slag gaan met volwassen cliënten die een verstandelijke of meervoudige beperking hebben. De cliënten wonen binnen een woonlocatie of bezoeken een dagbesteding. Zij hebben uiteenlopende hulpvragen!

De opdrachtgever is een organisatie die uitstekend scoort op de bevlogenheid, betrokkenheid en tevredenheid naar hun cliënten én medewerkers toe.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een salaris van maximaal € 3.894,- bruto per maand (gebaseerd op een werkweek van 36 uur, FWG 55 conform de CAO GHZ).
  • Reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer;
  • 8,33% vakantiegeld;
  • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur;
  • Een tijdelijk dienstverband, omdat het om een tijdelijke baan gaat (bijbaan).

Wat verwachten we van jou?

Jij bent een fysiotherapeut, die affiniteit heeft - en het liefst ook ervaring heeft – met volwassenen met een verstandelijke of meervoudige beperking. Daarnaast kun jij flexibel inspelen op de mogelijkheden van de cliënten die je ondersteunt en de vragen die hun verwanten of begeleiders hebben.

Verder:

  • Heb jij een relevante HBO studie afgerond (Fysiotherapie);
  • Ben jij geregistreerd in het kwaliteitsregister KRF-NL of SKF;
  • Ben jij goed in het organiseren van je eigen werk;
  • Ben jij minimaal 14 uur per week beschikbaar (parttime).
Als fysiotherapeut zal je aan de slag gaan in de Krimpenerwaard en in Gouda.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekken en verbinden wij vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, (semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt. Zo dragen we bij aan de continuïteit en flexibiliteit van onze opdrachtgevers én helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win waar wij voor gaan.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!