Verpleegkundige Parttime Den Haag

Ouderenzorg
Rijswijk
3500
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Van toegevoegde waarde zijn voor de maatschappij, dat is werken in de zorg! Werken in de ouderenzorg als Verpleegkundige en een opleidingsbudget ontvangen waardoor je altijd de mogelijkheid hebt om verschillende cursussen/opleidingen te volgen? Bij Samen Professionals krijg jij de ruimte om jezelf te ontwikkelen en om te groeien als individu, hetgeen wat bij ons centraal staat! Wij werken samen met een groot netwerk van zorginstellingen, waardoor er altijd wel een plek is die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Door te vragen en aandachtig te luisteren naar jouw wensen verbinden wij jou aan vacatures die helemaal bij jou passen.

Als Verpleegkundige bij Samen Professionals ga je bij verschillende opdrachtgevers aan de slag. Hierdoor leer je alle afdelingen beter kennen en op basis daarvan kom jij erachter wat jij het leukste vindt, wat het beste bij je past. Daar hechten wij veel waarde aan, dat jij goed op je plek zit! Weet je al wél op welke afdeling jij het liefst werkzaam bent? Ook dan kom ik graag met je in gesprek!

Nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact met mij op! Je kan mij altijd bellen of een berichtje sturen. Dat mag naar 06-11025771.

Meedenken over jouw ontwikkelplan is ons werk, dus aarzel niet en druk op ”verzenden” 😉

Wat hebben we jou te bieden?

Zo kun je bij ons rekenen op:

•Een gesprek met een Recruiter om te achterhalen wat jouw wensen en behoeften zijn, zodat wij een vertaling kunnen maken naar de best bijpassende baan in de zorg;
•Een tijdelijk dienstverband met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
•Je krijgt de kans om met verschillende doelgroepen te werken;
•Een opleidingscoördinator die jou persoonlijk begeleidt en ondersteunt in jouw persoonlijke ontwikkeling als zorgprofessional;
•Salariëring volgens de CAO VVT schaal.

Wat verwachten we van jou?

Wat verwachten we van jou?

•Je bent in het bezit van een Verpleegkunde MBO niveau 4 diploma of Verpleegkundige HBO diploma;
•Je woont in Den Haag of omstreeks;
•Je bent voor minimaal 24 uur per week beschikbaar, je kan zowel Parttime als Fulltime bij ons aan de slag;
•Je bent positief ingesteld, leergierig en flexibel.

Wij kennen de zorg als geen ander! We zijn erg benieuwd naar jouw ambities en passies, zodat we jou kunnen voorstellen als de perfecte kandidaat voor een functie. Tijdens je dienstverband wordt je begeleidt en ondersteunt in jouw ontwikkeling als zorgprofessional door onze opleidingscoördinator. Het maximale wordt zo uit jouw carrière gehaald.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!