Parttime ZZP Verzorgende IG

Ouderenzorg
Rijswijk
8000
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Verzorg jij mensen graag met liefde en passie?
Mensen helpen, echt iets voor anderen betekenen. Dat is werken in de zorg. Jij zorgt voor jouw cliënten en patiënten, wij zorgen voor jou. Door jou te koppelen aan de juiste zorg vacatures zit jij op jouw plek en kun je doen waar je goed in bent.

De zorg is een kansrijke branche met volop werkgelegenheid, je kunt er allerlei kanten mee op en het werk geeft veel voldoening. Zoals werken in de ouderenzorg, waar de vraag naar collega’s alleen maar groeit door de vergrijzing. Hier kan jij hét verschil maken voor de ouderen voor wie je zorgt.

Als Verzorgende IG bij Samen Professionals kun je verschillende richtingen op. Werk je graag in de thuiszorg? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze wijkteams zijn actief in diverse wijken in de regio Den Haag en omgeving. Ga je liever aan de slag met bewoners met dementie? Of werk je liever op een NAH, Huntington of somatische afdeling? In dat geval zijn er ook veel mogelijkheden binnen de intramurale zorg. Weet je nog niet waar je het best tot je recht komt en kun je onze begeleiding daar goed bij gebruiken? Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek bij ons op kantoor gaan we samen op zoek naar de ideale opdracht voor jou!

Ben jij enthousiast geworden en wil jij parttime aan de slag? Dan hebben wij een interessante opdracht voor jou op basis van een tijdelijk contract voor de komende maanden in regio Den Haag, Delft, Zoetermeer, Leiden en Alphen a/d Rijn.

Neem gerust contact met mij op door te bellen naar 06-15621442.

Wat hebben we jou te bieden?

Door te vragen en goed te luisteren verbinden wij jou aan de opdracht die helemaal bij jou past. Daarnaast denken wij altijd met je mee en staat jouw persoonlijke groei als zorgprofessional bij ons centraal. Wij zijn landelijk actief en hebben een breed netwerk. Daardoor vinden we altijd de opdracht die bij jou past.

Wat wij als organisatie te bieden hebben:

 • Een persoonlijk en uitgebreid kennismakingsgesprek met recruiter Sherien Ibrahim
 • Wij bieden een tarief in overleg op ZZP basis
 • Onregelmatigheidstarief avonden, nachten en weekenden
 • Volledige reiskostenvergoeding als je reist met het openbaar vervoer en kilometervergoeding van € 0,19 per kilometer
 • Aantal uur en type diensten in overleg bespreekbaar
 • Twee vaste contactpersonen waarmee je laagdrempelig contact behoud
 • Persoonlijke begeleiding tijdens het uitvoeren van je opdracht

Wat verwachten we van jou?

Een verzorgende IG heeft oog en hart voor de medemens en betekent graag iets voor mensen die niet meer volledig voor zichzelf kunnen zorgen. Vaak zijn verzorgenden zorgzaam ingesteld en leggen ze snel contact met jonge en oudere mensen.

Wat wij van jou verwachten:

 • Je bent in bezit van een afgeronde opleiding tot verzorgende IG
 • Je bent bevoegd en bekwaam voor verpleegtechnische handelingen
 • Je hebt een cliëntgerichte en empathische houding
 • Je staat stevig in je schoenen
 • Je bent flexibel inzetbaar voor periodieke opdrachten van minimaal 3 maanden
 • Tijdelijke contractduur met mogelijke verlenging

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekken en verbinden wij vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, (semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt. Zo dragen we bij aan de continuïteit en flexibiliteit van onze opdrachtgevers én helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win waar wij voor gaan. Vertel ons waar je naar op zoekt bent en wij gaan de uitdaging met je aan. Zodat jij kunt doen waar je goed in bent.
Bekijk onze interne vacatures en ontdek waar jij op je plek zit!

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!