Verzorgende IG Parttime

Ouderenzorg
Den Haag
2700
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij als Verzorgende IG opzoek naar een leuke, nieuwe uitdaging binnen de VVT en wil jij een steentje bijdrage aan de ouderen? Dan zijn wij, Samen Professionals, opzoek naar jou!

Als Gedetacheerde voor Samen Professionals ga je bij verschillende opdrachtgevers aan de slag. Door in verschillende keukens te kijken leer je alle afdelingen kennen. Op deze manier kom je te weten wat er het beste bij je past. Weet jij al wel wat er bij je past en bij welke afdeling jij het liefst aan de slag wil? Ook dan kom ik graag met je in gesprek.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust contact met me op! Ik help je graag verder!
Telefoonnummer: 0611025771

Wat hebben we jou te bieden?

Wij kennen de zorg als geen ander! We zijn dan ook benieuwd naar jouw drijfveren, passies en ambities, zodat we jou kunnen voorstellen als de perfecte kandidaat voor deze functie. Tijdens je dienstverband wordt je begeleidt en ondersteunt in jouw ontwikkeling als zorgprofessional door onze opleidingscoördinator. Zo halen we het maximale uit jouw carrière.

Zo kun je bij ons rekenen op:

  • Een uitgebreid gesprek met een Recruiter om te achterhalen wat jouw wensen en behoeften zijn, zodat wij een vertaling kunnen maken naar de best passende banen in de zorg;
  • Een tijdelijk dienstverband met zicht op een contract voor onbepaalde tijd;
  • Je krijgt de kans om met diverse doelgroepen te werken;
  • Een opleidingscoördinator die jou persoonlijk begeleidt en ondersteunt in jouw persoonlijke ontwikkeling als zorgprofessional;
  • Salariëring volgens de CAO VVT schaal FWG 35 tussen €2069,21 – €2845,21.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt affiniteit met de ouderenzorg;
  • Je bent in het bezit van een Verzorgende IG diploma;
  • Je woont in Gemeente Den Haag of omstreeks;
  • Je bent voor minimaal 24 uur per week beschikbaar;
  • Je bent flexibel.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!