Kwaliteitsverpleegkundige, PG en Somatiek

Ouderenzorg
Arnhem
3942
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij op zoek naar een nieuwe parttime uitdaging in de ouderenzorg en wil jij graag de in regio Apeldoorn werken? Kom jij het verschil maken? Lees dan snel verder, wellicht is dit de baan voor jou die past als een jas!

Je gaat aan de slag voor minimaal 28 uur per week. Als kwaliteitsverpleegkundige houd je jezelf bezig met kwaliteitsverbeteringen in de processen in het team en op organisatieniveau. Je ondersteunt de manager door het wonen, de zorg en welzijn op de teams inhoudelijk te coördineren. Je werkt samen met twee andere kwaliteitscoaches binnen de locatie. Jouw focus ligt vooral op het coachen en organiseren van de zorg, de deskundigheidsbevordering en de kwaliteit en veiligheid binnen het team. Daarnaast coach je collega’s in (complexe) zorg situaties en in ondersteuning aan bewoners. Bij calamiteiten ben je bereid om mee te helpen in de zorg. De zorginstelling is gespecialiseerd in somatische zorg; en biedt begeleiding, intensieve verzorging en verpleging, wooncomfort en een zinvolle dagbesteding. De medewerkers zijn gespecialiseerd in de verschillende somatische ziektebeelden, echter zijn er ook cliënten met PG. Je werkdagen zullen voornamelijk tijdens kantoordagen en kantoortijden zijn. Wel sta je er voor open om incidenteel een keer in het weekend te werken.

Daarnaast ben je bezig met:
• Coachen on the job. Je coacht je collega’s in het verplegen, verzorgen en begeleiden van bewoners bij het dagelijks functioneren op basis van het zorgdossier;
• Coördineer je de kwaliteit van zorg inhoudelijk op het/de team(s);
• Neem je actief deel aan het kwaliteitsteam op locatie en heb je een coachende rol richting het team en individuele medewerkers;
• Heb je een actieve rol om welzijn binnen het team te versterken;
• Bevorderen van de (leer) cultuur (leren van en met elkaar);
• Vertaling maken wet- en regelgeving, beleidsregel en protocollen naar de werkbare situatie;
• Uitvoering geven aan deskundigheidsbevordering waaronder het voorbereiden en uitvoeren van klinische lessen, aan scholing en begeleiding van teamleden en leerlingen (werkbegeleider). Het bewaken en borgen van het leerklimaat is hier een onderdeel van.

Klinkt dit interessant of wil je nog wat meer informatie? Bel mij gerust op 0616314833, liever appen? Dat kan natuurlijk ook!

Wat hebben we jou te bieden?

Wat hebben we jou te bieden?
Door onze specialisme binnen de VVT hebben wij contacten met veel zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging. Samen kijken we wat het beste bij jou past!

• Vaste uren (aantal uren in overleg)
• Een uitgebreid gesprek om jouw wensen en ambities te bespreken
• Persoonlijke begeleiding in de vervolgstappen van jouw carrière
• Salaris volgens de CAO VVT, ORT en jaarbonus
• Volledige reiskostenvergoeding (0,19 per km) of volledige OV vergoeding
• Opleidingsbudget, trainingen en cursussen
• Pensioensopbouw vanaf dag 1 dat je bij ons in dienst bent
• Een tijdelijk contract wat omgezet kan worden naar een contract
voor onbepaalde tijd

Wat verwachten we van jou?

Om deze functie goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat jij:
• In het bezit bent van een HBO verpleegkundige diploma
• Sterk in je schoenen staat
• In het bezit bent van een BIG registratie VOG (of bereid deze aan te vragen)
• In regio Apeldoorn wilt werken
• Minimaal 28 uur beschikbaar bent

Over Samen Professionals

Met drie sterke merken zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!