Verpleegkundige triage

Ouderenzorg
Heemskerk
3500
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Voor een zorginstelling ben ik opzoek naar een verpleegkundige triage. De zorginstelling wordt door ziekenhuizen en huisartsen steeds vaker benaderd met het verzoek om ziekenhuis verplaatste zorg en palliatieve zorg bij cliënten thuis te leven. Momenteel zijn ze opzoek naar een gedreven verpleegkundige die wil werken in een team welke 24/7 aanwezig is en ondersteuning kan bieden op cliënt kwaliteit, veiligheid en comfort.

De kern van je functie betreft het verrichten van hoog complexe medisch technische handelingen en het bieden van palliatieve zorg bij cliënten thuis. Vanuit een centraal team van verpleegkundigen wordt deze zorg in het hele werkgebied van de organisatie (Noord-, Midden- en Zuid-Kennemerland) in nauwe samenwerking met de wijkteams geleverd. De zorg start altijd vanuit het centrale team en wordt alleen overgedragen aan een wijkteam wanneer deze voldoende bekwame verpleegkundigen heeft.

Daarnaast werk je af en toe een triagedienst of wijkdienst bij het ZCC. Tijdens een triagedienst ben jij de verantwoordelijk verpleegkundige voor 11 woonzorglocaties. De collega’s van de basisteams kunnen op jou een beroep doen voor complexe cliëntsituaties, knelpunten en verpleegkundige interventies. Je beoordeelt de urgentie van de hulpvraag, bepaalt of de specialist ouderengeneeskunde of huisarts geconsulteerd moet worden en bewaakt de continuïteit in de zorgverlening.

In een wijkdienst bestaan je werkzaamheden uit: telefonische triage, het leveren van spoedzorg, alarmopvolging en geplande en ongeplande zorg in de wijken. Tijdens een triage-of wijkdienst hoort ook de telefonische bereikbaarheid tot je taken.

Voor je collega’s van de basisteams (wijken en woonzorgcentra) ben je een professional waar ze terecht kunnen met hun (vakinhoudelijke) vragen. Je ondersteunt hen waar nodig bij het bekwamen in de (hoog complexe) voorbehouden en risicovolle handelingen. Jouw stijl van werken is gericht op het ontwikkelen van een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid bij collega’s in de uitvoering van hun werkzaamheden. Je hebt een voorbeeldfunctie en werkt op een prettige en constructieve wijze samen met je collega’s uit de basisteams. Je werkt nauw samen met je collega’s en je bent bereid alle diensten te draaien.

Wat hebben we jou te bieden?

Wij kennen de zorg als geen ander! We weten daarom precies wat jij als verpleegkundige zoekt in je nieuwe baan. Daarbij helpen we je op weg, kun je altijd op ons terugvallen voor advies en zorgen we goed voor je. Zo kun je bij ons rekenen op een uitgebreid gesprek met een recruiter om te achterhalen wat jouw persoonlijke wensen en behoeften zijn. Met ons landelijke netwerk van zorginstellingen weten we altijd een passende opdracht bij deze wensen en behoeften te vinden.

Daarnaast bieden we je:

 • Een salaris tussen € 2.554,- en € 3.707,- bruto per maand (functieschaal 45/50 van de CAO VVT bij een 36-urige werkweek) of op ZZP basis;
 • Een tijdelijk dienstverband op basis van projecten en opdrachten;
 • Veel afwisseling dus als je dat wilt;
 • Een parttime of fulltime functie. De keuze ligt bij jou;
 • Een vergoeding van de reiskosten volgens de CAO VVT;
 • Een goede pensioenregeling bij Stipp;
 • Wil jij nu aan de slag als verpleegkundige in een verpleeghuis, een verzorgingshuis of in de thuiszorg?

Solliciteer dan direct en dan neem ik contact met jou op!

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een afgeronde opleiding Verpleegkunde (niveau 4 of 5) en geldige BIG-registratie;
 • Je bent positief, oplossingsgericht, stressbestendig en communicatief vaardig;
 • Je hebt gevoel voor humor, kunt goed samenwerken en staat open voor feedback;
 • Je volgt de ontwikkelingen op de hoog complexe medisch technische zorg op de voet en bent gericht op het verbeteren van de kwaliteit van zorg;
 • Je bent in het bezit van Rijbewijs B.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!