Helpende thuiszorg IJmuiden parttime

Thuiszorg
Ijmuiden
2100
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij als helpende plus opzoek naar een parttime baan in regio IJmuiden? En wil jij extramuraal werken? Kom jij het verschil maken voor de cliënten? Lees dan snel verder, wellicht is dit de baan voor jou die past als een jas!

Je gaat als helpende aan de slag voor minimaal 8 uur, het aantal uur is bespreekbaar. Je gaat werken bij een zorginstelling binnen de thuiszorg. Je ondersteunt onze cliënten bij hun persoonlijke verzorging zoals wassen en aankleden. Je helpt mee met het bereiden en opdienen van de maaltijden en biedt ondersteuning bij (licht) huishoudelijke taken.
Klinkt dit interessant of wil je nog wat meer informatie? Bel mij gerust op 0611058129, liever appen? Dat kan natuurlijk ook!

Wat hebben we jou te bieden?

Door onze specialisme binnen de VVT hebben wij contacten met veel zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging. Samen kijken we wat het beste bij jou past!

  • Vaste uren (aantal uren in overleg)
  • Een uitgebreid gesprek om jouw wensen en ambities te bespreken
  • Persoonlijke begeleiding in de vervolgstappen van jouw carrière
  • Salaris volgens de CAO VVT, ORT
  • Volledige reiskostenvergoeding (0,19 per km) of volledige OV vergoeding
  • Pensioensopbouw vanaf dag 1 dat je bij ons in dienst bent

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt het diploma Helpende Zorg & Welzijn
  • Je bent geduldig, hulpvaardig, stimulerend en tactvol en je weet van aanpakken
  • Samenwerken gaat jou goed af en je staat ook in je eentje je mannetje
  • Je bent minimaal 8 uur per week flexibel beschikbaar

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!