Verhuurmedewerker

Woningcorporaties
Utrecht
3186
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Als verhuurmedewerker houd jij je bezig met alle taken rondom het verhuurproces. De samenwerking met de verhuurmakelaar verloopt optimaal waardoor jullie er samen voor zorgen dat woningen zo snel mogelijk weer verhuurd worden. Je weet precies wie er in aanmerking komt voor een woning en zorgt dat alle benodigde documenten aanwezig zijn. Verder zorg je dat een leegstaande woning geadverteerd wordt op de verschillende kanalen, maak je een selectie van potentiële huurders en plan je bezichtigingen in. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de werkzaamheden die je kunt uitvoeren.

Werken bij Samen Professionals betekent dat je een kijkje in de keuken kunt nemen bij verschillende woningcorporaties. Dankzij je opgedane ervaring kun je snel een van onze opdrachtgevers ontzorgen en daarbij nieuwe werkervaring opdoen. Ook kun je jezelf verder ontwikkelen dankzij je persoonlijke ontwikkelingsbudget. Ben je enthousiast geworden, woon je in de buurt van Rotterdam – Den Haag en zou je graag het gesprek met ons aangaan? Solliciteer dan meteen onderaan de pagina!

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een salaris conform de CAO Woondiensten;
  • Een goede reiskostenvergoeding;
  • Een uitdagende parttime of fulltime baan met kans op een contract voor onbepaalde tijd;
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen via onze Academy.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt ervaring als verhuurmedewerker of als verhuurmakelaar bij een woningcorporatie;
  • Je bent 24 tot 32 uur beschikbaar.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekken en verbinden wij vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, (semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past.

Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt. Zo dragen we bij aan de continuïteit en flexibiliteit van onze opdrachtgevers én helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win waar wij voor gaan.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!