Verhuurmakelaar

Woningcorporaties
Den Haag
3186
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij al een tijdje als verhuurmakelaar bij een woningcorporatie aan het werk? En wil je niet je vastigheid opgeven maar zou je wel eens willen zien hoe het er bij andere corporaties aan toe gaat? Dan is werken in het team van Samen Professionals iets voor jou!

Als verhuurmakelaar ben je verantwoordelijk voor het gehele proces omtrent het verhuren van de sociale huurwoningen bij een woningcorporatie. Zo plan je bijvoorbeeld bezichtigingen in, wijs je woningen toe aan geschikte huurders en voer je eindinspecties uit. Uiteraard komt er nog veel meer bij kijken maar gezien de ervaring die je al hebt opgedaan ben je hiervan natuurlijk al op de hoogte.

Wanneer je via Samen Professionals werkt betekent dit dat je diverse opdrachten aangaat wat elke keer weer voor een frisse uitdaging zorgt. De ene keer zal er een beroep worden gedaan op jouw expertise om een proces verder mee te helpen ontwikkelen en te stroomlijnen. De andere keer word je ingevlogen om een piek qua drukte op te vangen of achterstallig werk weg te werken. Op deze manier kun je snel ervaring op doen en jezelf op een hoog tempo verder ontwikkelen en je netwerk uitbreiden. Ben je benieuwd geworden naar ons verhaal en woonachtig in omgeving Rotterdam – Den Haag? Solliciteer dan nu onderaan de pagina!

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een leuke uitdagende baan binnen een woningcorporatie;
  • Salaris conform de CAO Woondiensten;
  • Zowel parttime als fulltime mogelijkheden, 24-36 uur;
  • Vakantiegeld en 25 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband)
  • Reiskostenvergoeding van €0,19 cent per kilometer of volledig gedekte kosten indien je met het ov reist;
  • Bij goed functioneren is er mogelijkheid tot een contract voor onbepaalde tijd;
  • Opleidingsmogelijkheden via onze Academy.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt ervaring als verhuurmakelaar, verhuurconsulent of verhuurmedewerker bij een woningcorporatie;
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!