Verhuurmakelaar woningcorporatie

Woningcorporaties
Rotterdam
2868
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Herken jij je in de competenties stressbestendig, communicatief en organisatorisch sterk? Heb je daarnaast een sociaal hart en wil je graag iets voor de maatschappij betekenen? Dan ben je vast niet voor niets Verhuurmakelaar geworden! Samen met je collega’s zorg je
ervoor dat jullie zo min mogelijk leegstand hebben en dat de woningen aan de juiste personen worden verhuurt. Jij draait je hand niet om voor alle verschillende taken die jij op een dag op je bord krijgt. Passend toewijzen, bezichtigingen, inspecties, het adverteren van woningen en het opstellen van contracten. Jij krijgt energie van het helpen van mensen en wil je graag verder ontwikkelen in je vak. Werken bij Samen Professionals betekent dat je in verschillende keukens een kijkje kunt nemen en bij iedere woningcorporatie wordt een ander deel van jouw kennis en kunnen aangesproken. Als je houdt van flexibiliteit en nieuwe uitdagingen is dit de baan voor jou!

Mocht je als Verhuurmedewerker gewerkt hebben dan gaan we ook graag met jou in gesprek!

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een leuke uitdagende baan binnen een woningcorporatie;
  • Salaris conform de CAO Woondiensten;
  • Zowel parttime als fulltime mogelijkheden, 24-36 uur;
  • Een goede reiskostenvergoeding;
  • We starten met een jaarcontract;
  • Voldoende opleidingsmogelijkheden via onze Academy.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt recente ervaring als Verhuurmedewerker, Verhuurmakelaar of Verhuurconsulent binnen een woningcorporatie;
  • Je denkt en werkt op HBO niveau;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Rotterdam of Utrecht.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!