KCC Medewerker Woningcorporatie Parttime

Woningcorporaties
Utrecht
2985
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Als je werkzaam bent op het klantcontact centrum van een woningcorporatie bestaat jouw dag allang niet meer uit alleen maar de telefoon opnemen. Natuurlijk is dat nog steeds wel belangrijk maar daarnaast beantwoord je ook vragen per mail, chat, social media en de contactformulieren. Sommige woningcorporaties hebben ook een balie waaraan je huurders te woord staat. Huurders komen bij jou terecht met hun vragen. Je beantwoord vragen over o.a. betalingen, reparaties, overlast en klachten. Het overgrote deel van de vragen probeer kun je zelf afhandelen. Niet complexe reparaties kun je zelf inplannen, je maakt betalingsafspraken en geeft advies. Zijn de vragen complexer dan zorg je dat de situatie zo goed mogelijk in kaart is en zet je het door naar een collega.

Heb jij ervaring bij een woningcorporatie en lijkt het jou leuk om je verder te ontwikkelen in je vak en daardoor een bijdrage te kunnen leveren aan een 9+ dienstverlening? Solliciteer via de onderstaande button en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op!

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een goed salaris conform de CAO Woondiensten;
  • Een goede reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of de volledige kosten als je met het OV reist;
  • Een vaste baan voor een vast aantal uur in de week (24, 32 of 36 uur);
  • Zowel parttime als fulltime mogelijkheden;
  • Opleidingsmogelijkheden via onze Academy.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt ervaring met klantcontact bij een woningcorporatie;
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs en bereidt om te werken in de omgeving van Utrecht.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!