Parttime Verzorgende IG Thuiszorg

Thuiszorg
Rotterdam
2700
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Werk je graag op wisselende werkplekken? Wil jij je inzetten om ervoor te zorgen dat cliënten thuis kunnen blijven wonen? Ben jij een verzorgende in hart en nieren? Zoek dan niet verder maar solliciteer op onze openstaande vacature Verzorgende IG thuiszorg.

Je voert in jouw rol als verzorgende in de thuiszorg verpleegtechnische handelingen uit waarvoor je bevoegd en bekwaam bent, begeleidt leerlingen/stagiaires en zo nodig collega’s, voert het multidisciplinair overleg en coördineert het zorgplan. Daarnaast verleen je als Verzorgende IG zorg en bied begeleiding afgestemd op de wensen en behoeften van de cliënt en draag je zorg voor een optimaal leefklimaat bij de cliënt.

Het werken in de ouderenzorg is een uitdaging. Het is hard werken, maar we doen dit samen. Je zet je in voor het leef plezier van de cliënten, maar ook voor het werkplezier van je collega’s en jezelf. Deze unieke combinatie maakt werken in de ouderenzorg zo mooi: hard werken, veel voldoening. Ben jij de vrolijke en professionele verzorgende die zorg levert bij cliënten thuis? Dan leren wij je graag kennen!

Wat hebben we jou te bieden?

Door onze specialisme in de Zorg- en Welzijnssector hebben wij contacten met veel zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging in meerdere provincies.

Wat kan jij van ons verwachten?

 • Een uitgebreid kennismakingsgesprek om jouw wensen en ambities te bespreken;
 • Een salaris conform CAO VVT in FWG 35;
 • Per direct pensioensopbouw zodat je er op jouw oude dag goed bij zit;
 • ORT's en reiskosten vergoeding;
 • 8,33% vakantiegeld en een leuke zorgbonus;
 • De vacature gaat om een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • Parttime en fulltime mogelijkheden.

Wat verwachten we van jou?

Om deze functie goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat jij:

 • In het bezit bent van een diploma verzorgende IG;
 • Sterk in je schoenen staat en empathisch bent;
 • In het bezit bent van een VOG (of bereid deze aan te vragen);
 • Woonachtig in de regio Rotterdam/Drechtsteden;
 • Minimaal 24 uur beschikbaar

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!