Recruiter Woningcorporaties

Corporate
Rotterdam
2250-3250
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Jij krijgt een kick van het werven en behouden van mensen! In deze functie ga je aan de slag als recruiter voor de sector woningcorporaties. Jij werft professionals als KCC-medewerkers, opzichters of bijvoorbeeld verhuurmedewerkers. Jij bent mensgericht en zorgt iedere dag voor de juiste match!

Oké, hoe ziet dat er dan uit?
Als recruiter ben je opzoek naar kandidaten en probeer je de juiste match te vinden. Jij bent verantwoordelijk voor het hele recruitmentproces van het sollicitatiegesprek tot aan de uiteindelijke plaatsing. Samen met je accountmanager zorg je voor een goede samenwerking om het optimale resultaat te behalen. Na een plaatsing van een kandidaat deel je het goede nieuws met je collega’s om vervolgens met frisse energie verder te gaan. Dagelijks ben jij bezig met het talent ontwikkelen in jouw pool. Jij voert voortgangs- en ontwikkel gesprekken met jouw werkende professionals en maakt samen met jouw accountmanager een opleidingsprogramma op maat voor de nieuwe professionals die je een contract aanbied. Daarnaast doe je ook hiervoor alle administratieve afhandeling. Jij blijft in nauw contact met jouw professionals als ze ziek zijn. Kortom je pakt het hele proces op en blijft in de lead.

Vestiging Rotterdam
Samenwerken staat centraal, want samen lukt het! Gelukkig hoef je niet alles in je eentje te doen, je komt namelijk op kantoor met andere gezellige en gedreven collega’s. Niet lullen, maar poetsen zit er goed ingebakken bij jullie. Zij hebben samen hetzelfde doel als jij: de juiste match vinden! Er is goeie koffie op de vestiging en ook nog wat fruit om een gezonde lifestyle te stimuleren. Pak gerust van beide wat en maak het jezelf comfy. Tussen al het werken door is er natuurlijk ook tijd voor wat ontspanning. Sluit de succesvolle week af met een biertje met je collega’s om vervolgens van het weekend te genieten.

Wat hebben we jou te bieden?

• Jij krijgt een goed salaris tussen de € 2.250,- tot € 3.250,-;
• Jij krijgt een bonusregeling waar jij je bankrekening goed mee kan ‘spekken’;
• Jij krijgt een fulltime baan, met een contract voor bepaalde tijd;
• Onbeperkt verlof, bij Samen Professionals kennen we een flexibele verlofregeling, want wij begrijpen dat je een leven naast werk hebt;
• Prima overige arbeidsvoorwaarden, waaronder een iPhone, laptop, pensioenregeling etc;
• Sportieve korting op je sportschool abonnement. Via onze bedrijfsfitnessregeling dragen wij bij aan jouw fitte en vitale carrière;
• Bedrijfsuitjes en feestjes wanneer we corona weer kennen als een lekker biertje voor in de zomer;
• Een fantastische werkplek bij een snelgroeiend, jong & ambitieus bedrijf.

Wat verwachten we van jou?

• Jij beschikt over hbo- werk- en denkniveau;
• Jij hebt minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als recruiter;
• Jij ken niet wachten om meer kennis en ervaring op te doen in de sector woningcorporaties;
• ‘Opgeven’ komt niet voor in jouw woordenboek;
• Jij bent energiek, gemotiveerd en brengt dit over naar jouw collega’s en kandidaten;
• Je staat te springen om de Samen Professionals-onboarding te ervaren.<

Over Samen Professionals

Met drie sterke merken zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!