Helpende of helpende plus, complexe PG, Parttime

Ouderenzorg
Arnhem
2631
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij als helpende (plus) opzoek naar een parttime baan in regio Ede/Wageningen. En wil jij op de complexe PG afdeling werken? Kom jij het verschil maken? Lees dan snel verder, wellicht is dit de baan voor jou die past als een jas!

Bij de zorginstelling is de complexe PG afdeling bedoeld voor bewoners die blijvend onrustig en complex gedrag laten zien en voor het doorplaatsen van bewoners van andere PG woningen die onrustiger zijn geworden in hun dementie. Op deze woning worden de bewoners geobserveerd om de juiste structuur en behandeling toe te passen. Het is voor deze doelgroep belangrijk dat ieder teamlid volgens de gemaakte afspraken handelt.

Je gaat als helpende (plus) aan de slag voor minimaal 16 uur, het aantal uur is bespreekbaar. Je ondersteunt onze cliënten bij hun persoonlijke verzorging, zoals wassen en aankleden. Je helpt mee met het bereiden en opdienen van de maaltijden en biedt ondersteuning bij (licht) huishoudelijke taken. Als helpende plus dien je ook medicatie toe. Je bent in staat om te reflecteren op je eigen handelen en op het gedrag van de bewoners. In stress situaties bewaar jij het overzicht en de rust voor je collega’s en de bewoners. Samen met het team wil je werken aan een veilige omgeving. Ook ben je flexibel in je zorgverlening en kan je jouw houding en benadering aanpassen aan de bewoners.

Klinkt dit interessant of wil je nog wat meer informatie? Bel mij gerust op 0616314833, liever appen? Dat kan natuurlijk ook!

Wat hebben we jou te bieden?

Door onze specialisme binnen de VVT hebben wij contacten met veel zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging. Samen kijken we wat het beste bij jou past!

•Vaste uren (aantal uren in overleg)
•Een uitgebreid gesprek om jouw wensen en ambities te bespreken
•Persoonlijke begeleiding in de vervolgstappen van jouw carrière
•Salaris volgens de CAO VVT , ORT en jaarbonus
•Volledige reiskostenvergoeding (0,19 per km) of volledige OV vergoeding
•Opleidingsbudget, trainingen en cursussen
•Pensioensopbouw vanaf dag 1 dat je bij ons in dienst bent
•Een tijdelijk contract wat omgezet kan worden naar een contract
voor onbepaalde tijd

Wat verwachten we van jou?

Om deze functie goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat jij:
•In het bezit bent van een diploma helpende of helpende plus
•Sterk in je schoenen staat en empathisch bent
•In het bezit bent van een VOG (of bereid deze aan te vragen)
•In de buurt woont van Ede/Wageningen/Arnhem
•Minimaal 16 uur beschikbaar bent

Over Samen Professionals

Met drie sterke merken zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!