Doktersassistent Huisartsenteam Parttime

Huisartsenzorg
Almere
2600
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Houd jij van variatie? Zit jij boordevol ideeën en kun jij niet wachten om ze in de praktijk te brengen? Dan is dit dé baan voor jou!

Als doktersassistent ben jij de schakel tussen de patiënt en de huisarts. Je gaat aan de slag in een groot gezondheidscentrum: een dynamische eerstelijns organisatie. Het gezondheidscentrum werkt vanuit een innovatief gedachtegoed. De zorg leveren zoals ze hem zelf willen ontvangen: dat is het speerpunt. Je werkt in een warm en stabiel team, collega’s werken graag samen en er is veel ruimte voor eigen initiatief. Zorgvernieuwing, ontwikkeling en opleiding hebben een centrale plek binnen de organisatie. Kansen genoeg om je verder te ontwikkelen, dus!

En ook niet verkeerd: zeer goed te bereiken vanaf Almere, Amsterdam, Utrecht, Lelystad.

Wat hebben we jou te bieden?

Goede samenwerking met huisartsen, praktijkondersteuners en andere disciplines. Een ontzettend fijne werkplek waar de sfeer positief is en waar jij alles uit jezelf kunt halen (lees: veel doorgroeimogelijkheden op termijn).

  • Een goede balans tussen werk en privé, dagen en tijden in overleg, mogelijkheid om parttime te werken in 3 – 4 dagen (8,5 uur per dag)
  • Vermelding in het Kwaliteitsregistratie en Accreditatie Beroepsbeoefenaren in de Zorg (KABIZ)
  • Vast contract (tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast) met volop mogelijkheden
  • Salariëring conform de CAO-huisartsenzorg
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en taakdifferentiatie binnen de discipline
  • Een mensgerichte benadering (Planetree)

Wat verwachten we van jou?

  • Een diploma doktersassistent(e) niveau 4
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in woord als in geschrift
  • Klantgericht, punctueel en beleefd
  • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!