Verpleegkundig specialist Ouderenzorg

Ouderenzorg
Rotterdam
4500
Universitair
solliciteer nu

Over deze functie

Als verpleegkundig specialist heb jij je eigen afdeling(en) in samenwerking met een specialist ouderengeneeskunde. Je biedt medische zorg aan de cliënten en je stelt, binnen een multidisciplinair team, een zorgplan op. In dit multidisciplinaire team heb je een initiërende, adviserende en sturende rol. De werkzaamheden bestaan onder anderen uit het doen van artsenvisite, deelnemen aan het multidisciplinaire overleg en het voeren van zorgleefplangesprekken met de cliënt/familie. De functie verpleegkundig specialist is nieuw bij de opdrachtgever en samen met een collega verpleegkundig specialist jij hebt een belangrijke rol in het verder ontwikkelen van de inhoud van de functie.

Je komt te werken in een team dat bestaat uit negen specialisten ouderengeneeskunde, een AIOS, basisartsen, twee praktijkverpleegkundigen en een team van medisch secretaressen. Het artsenteam is écht een team. Er is alle ruimte om te overleggen of sparren met een specialist ouderengeneeskunde of met andere artsen. Het team is stabiel en betrokken, en er heerst een fijne werksfeer.

Wat hebben we jou te bieden?

Door onze specialisme in de Zorg- en Welzijnssector hebben wij contacten met veel zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging in meerdere provincies.

Wat kan jij van ons verwachten?

 • Een uitgebreid kennismakingsgesprek om jouw wensen en ambities te bespreken;
 • Een salaris conform CAO VVT in FWG 60;
 • Per direct pensioensopbouw zodat je er op jouw oude dag goed bij zit;
 • ORT's en reiskosten vergoeding;
 • 8,33% vakantiegeld en een leuke zorgbonus;
 • De vacature gaat om een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • Parttime en fulltime mogelijkheden.

Wat verwachten we van jou?

Je kunt zelfstandig werken en je kunt goed schakelen met artsen. Je bent volhardend en in staat om het overzicht te behouden. Verder vragen wij het volgende:

 • Een Hbo-diploma verpleegkunde, aangevuld met een Master opleiding Advanced Nursing Practice, bij voorkeur met ervaring in de ouderenzorg;
 • Je draagt psychogeriatrische, revalidanten (neuro en ortho) en somatische zieken een warm hart toe;
 • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag overhandigen;
 • Je bent woonachtig in de regio Rotterdam.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt!

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!