HBO verpleegkundige, Korsakov, Parttime

Ouderenzorg
Arnhem
3818
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij als HBO verpleegkundige opzoek naar een parttime baan in regio Arnhem/Apeldoorn. En wil jij werken met cliënten die het syndroom van Korsakov hebben? Kom jij het verschil maken? Lees dan snel verder, wellicht is dit de baan voor jou die past als een jas!

Het syndroom van Korsakov, is een blijvende geheugenstoornis die voornamelijk veroorzaakt wordt door vitamine B1-tekort. Dit is vaak het gevolg van chronisch alcoholmisbruik. Het kenmerkt zich door desoriëntatie, vooral in tijd. Iemand met Korsakov heeft daarnaast geheugenverlies en vertelt fantasieverhalen. Hierdoor zijn cliënten vaak niet in staat om gewone, dagelijkse handelingen uit te voeren en kunnen ze daarom niet meer voor zichzelf zorgen.

Je gaat als verpleegkundige aan de slag voor 16-32 uur, het aantal uur is bespreekbaar. Je gaat werken bij een zorginstelling waar cliënten zijn met het syndroom van Korsakov. Als HBO verpleegkundige heb je een afwisselende en verantwoordelijke baan. Jouw doel is het bevorderen van zelfredzaamheid, gezondheid en vitaliteit van cliënten. Daarnaast coördineer je het zorgproces en stuur je collega’s aan.

Klinkt dit interessant of wil je nog wat meer informatie? Bel mij gerust op 0616314833, liever appen? Dat kan natuurlijk ook!

Wat hebben we jou te bieden?

Door onze specialisme binnen de VVT hebben wij contacten met veel zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging. Samen kijken we wat het beste bij jou past!

•Vaste uren (aantal uren in overleg)
•Een uitgebreid gesprek om jouw wensen en ambities te bespreken
•Persoonlijke begeleiding in de vervolgstappen van jouw carrière
•Salaris volgens de CAO VVT , ORT en jaarbonus
•Volledige reiskostenvergoeding (0,19 per km) of volledige OV vergoeding
•Opleidingsbudget, trainingen en cursussen
•Pensioensopbouw vanaf dag 1 dat je bij ons in dienst bent
•Een tijdelijk contract wat omgezet kan worden naar een contract
voor onbepaalde tijd

Wat verwachten we van jou?

Om deze functie goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat jij:
•In het bezit bent van een HBO diploma verpleegkundige
•Sterk in je schoenen staat en empathisch bent
•In het bezit bent van een BIG registratie en VOG (of bereid deze aan te vragen)
•In de buurt woont van Arnhem/Apeldoorn

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!