Verpleegkundige ambulante dienst, Parttime

Ouderenzorg
Arnhem
3818
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Woon je in regio Arnhem, Nijmegen, Ede of Apeldoorn? En wil jij nachtdiensten draaien als verpleegkundige ambulante dienst? Lees dan snel verder!

Als VAD word je ingepland op één afdeling, maar ben je bereikbaar om bij calamiteiten, onvoorziene situaties of als extra deskundige te ondersteunen op alle afdelingen. Je werkt volgens het zorgleefplan, stelt deze samen met je collega’s op/bij, en conform vastgesteld beleid. Je richt je op de eigen regie van onze bewoners. Je bent proactief, werkt methodisch en handelt probleemoplossend. Je ondersteunt de bewoners bij persoonlijke basiszorg, de woonleefsituatie en (mentaal) welbevinden. Je verricht alle voorkomende verpleegtechnische handelingen en geeft waar nodig voorlichting, advies en instructie. Je beoordeelt op basis van de informatie welke persoonlijke aanpak juist is. Daarbij registreer je activiteiten en bevindingen. Je draagt bij aan het continue verbeteren van de zorg, het beheer en de kwaliteit. Daarnaast voor je de triage uit.

In deze functie werk je specifiek de avonddiensten en nachtdiensten, omdat overdag onze coördinerend verpleegkundigen de vraagstukken coördineren. Je gaat aan de slag voor 24-36 uur, het aantal uur is bespreekbaar.

Klinkt dit interessant of wil je nog wat meer informatie? Bel mij gerust op 0616314833, liever appen? Dat kan natuurlijk ook!

Wat hebben we jou te bieden?

Door onze specialisme binnen de VVT hebben wij contacten met veel zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging. Samen kijken we wat het beste bij jou past!

•Vaste uren (aantal uren in overleg)
•Een uitgebreid gesprek om jouw wensen en ambities te bespreken
•Persoonlijke begeleiding in de vervolgstappen van jouw carrière
•Salaris volgens de CAO VVT, ORT en jaarbonus
•Volledige reiskostenvergoeding (0,19 per km) of volledige OV vergoeding
•Opleidingsbudget, trainingen en cursussen
•Een contract voor bepaalde tijd, wat omgezet kan worden naar een contract
voor onbepaalde tijd
•Pensioensopbouw vanaf dag 1 dat je bij ons in dienst bent

Wat verwachten we van jou?

Om deze functie goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat jij:
•In het bezit bent van een MBO4 of HBO diploma verpleegkundige
•Sterk in je schoenen staat en van afwisseling houdt
•In het bezit bent van een BIG registratie en VOG (of bereid deze aan te vragen)
•Kennis en inzicht in: werkprocessen, regelingen en protocollen die gelden in de ouderenzorg
•Minimaal 24 uur beschikbaar bent

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!