Coördinerend Verpleegkundige, Parttime

Ouderenzorg
Arnhem
3818
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Woon je in regio Arnhem, Nijmegen, Ede of Apeldoorn? Houd je van een afwisselende functie, waarbij je naast het verlenen van zorg ook de zorg coördineert? Lever je daarnaast graag een bijdrage aan het verbeteren van zorgkwaliteit en het coachen van collega’s? Lees dan snel verder, wellicht is dit de baan die past als een jas!

Als coördinerend verpleegkundige ben je bezig met het coördineren en verlenen van verpleegkundige zorg en psychosociale begeleiding. Dit doe je in overleg met de cliënt en werkt volgens het cliëntsysteem. Je hebt daarbij veel contact met meerdere disciplines. Je bent een echte spin in het web en zorgt ervoor dat de zorg volledig is afgestemd op de behoefte van de cliënt. Tevens heb je een regierol bij het initiëren, bewaken en bevorderen van de zorgkwaliteit. Je bent op de hoogte van (externe) ontwikkelingen en zorgt ervoor dat jouw collega’s worden voorgelicht en geschoold. Daarnaast ben je in staat gegevens te verweken tot bruikbare en inzicht gevende rapportages.

Je gaat parttime aan de slag voor 32 uur per week op alle afdelingen binnen de zorginstelling, dit is PG en somatiek. Ongeveer de helft van je contracturen werk je als verpleegkundige op jouw afdeling. De andere helft is er tijd voor kwaliteitsverbetering, zoals coaching on the job en dossieropbouw. Klinkt dit interessant of wil je nog wat meer informatie? Bel mij gerust op 0616314833, liever appen? Dat kan natuurlijk ook!

Wat hebben we jou te bieden?

Door onze specialisme binnen de VVT hebben wij contacten met veel zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging. Samen kijken we wat het beste bij jou past!

• Vaste uren (aantal uren in overleg)
• Een uitgebreid gesprek om jouw wensen en ambities te bespreken
• Persoonlijke begeleiding in de vervolgstappen van jouw carrière
• Salaris volgens de CAO VVT, ORT en jaarbonus
• Volledige reiskostenvergoeding (0,19 per km) of volledige OV vergoeding
• Opleidingsbudget, trainingen en cursussen
• Een contract voor bepaalde tijd, wat omgezet kan worden naar een contract
voor onbepaalde tijd
• Pensioensopbouw vanaf dag 1 dat je bij ons in dienst bent

Wat verwachten we van jou?

Om deze functie goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat jij:
• In het bezit bent van een MBO4 of HBO diploma verpleegkundige
• Sterk in je schoenen staat en van afwisseling houdt
• In het bezit bent van een BIG registratie en VOG (of bereid deze aan te vragen)
• Kennis en inzicht in: werkprocessen, regelingen en protocollen
• Je bent communicatief sterk en bent in staat om mensen te verbinden
• Minimaal 32 uur per week beschikbaar bent

Over Samen Professionals

Met twee sterke merken zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!