ZPP’er in de ouderenzorg

Ouderenzorg
Arnhem
3000
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de ouderenzorg? Woon je in regio Arnhem, Nijmegen, Ede of Apeldoorn? Lijkt het jou leuk om op ZZP basis opdracht te doen binnen de ouderenzorg? Lees dan snel verder!

Je gaat als zorgprofessional aan de slag voor minimaal 16 uur. Het aantal uur is bespreekbaar. Het is mogelijk om parttime of fulltime te werken. De opdracht duur gemiddeld 3 tot 6 maanden. Je gaat werken bij een zorginstelling binnen de ouderenzorg. Denk bijvoorbeeld aan: PG, thuiszorg, NAH, Huntington, Korsakov, palliatieve zorg en revalidatie. Samen kijken we wat het beste bij jou past! Je gaat aan de slag als verzorgende IG of MBO/HBO verpleegkundige.

Klinkt dit interessant of wil je nog wat meer informatie? Bel mij gerust op 0616314833, liever appen? Dat kan natuurlijk ook!

Wat hebben we jou te bieden?

Door onze specialisme binnen de VVT hebben wij contacten met veel zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging. Samen kijken we wat het beste bij jou past!

• Een opdrachtovereenkomst gedurende de duur van jouw opdracht
• Een opdracht die gemiddeld 3 tot 6 maanden duurt (met kans op verlening)
• 𝗧𝗮𝗿𝗶𝗲𝗳 𝗲𝗻 𝗮𝗮𝗻𝘁𝗮𝗹 𝘂𝗿𝗲𝗻 𝘇𝗶𝗷𝗻 𝗶𝗻 𝗼𝘃𝗲𝗿𝗹𝗲𝗴
• Een uitgebreid gesprek om jouw wensen en ambities te bespreken
• Persoonlijke begeleiding in de vervolgstappen van jouw carrière
• Mogelijkheid om (interne) cursussen te volgen

Wat verwachten we van jou?

Om deze functie goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat jij:
• In het bezit bent van een diploma verzorgende IG of MBO/HBO diploma verpleegkundige
• Sterk in je schoenen staat
• In het bezit bent van een VOG (of bereid deze aan te vragen)
• In de buurt woont van Arnhem, Nijmegen, Ede of Apeldoorn
• Minimaal 16 uur beschikbaar bent

Over Samen Professionals

Met drie sterke merken zijn we een totaalleverancier van personeel voor onze opdrachtgevers in de zorg, bij de (semi-)overheid, woningcorporaties, de kinderopvang en het onderwijs. En creëren we duurzame instroom van (studerende) talenten, starters en professionals in maatschappelijke markten waar mensen écht het verschil maken.

Aethon verbindt studerende talenten aan betekenisvol werk bij onze opdrachtgevers. We leiden ze op met praktijkgerichte en relevante trainingen zodat ze direct, met de juiste kennis, aan de slag kunnen. Samen Professionals detacheert starters, trainees en ervaren professionals. Bij een opdrachtgever waar ze zich thuis voelen én echt op hun plek zitten.

Zo verzekeren we opdrachtgevers van continuïteit en flexibiliteit in hun organisatie, begeleiden we talenten bij de start van hun carrière en helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win-win waar wij voor gaan.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!