Cursus Werkbegeleider Ouderenzorg Parttime

Ouderenzorg
Alphen aan den Rijn
2555
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij een gediplomeerd Verzorgende IG of Verpleegkundige en wil jij de cursus Werkbegeleider volgen? Krijg jij energie van het begeleiden van leerlingen en ben je daarnaast bereid om in de regio Den Haag of Alphen aan den Rijn aan de slag te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je komt te werken op een locatie van één van onze opdrachtgevers als Verzorgende IG of Verpleegkundige binnen de ouderenzorg. Naast jouw reguliere werkzaamheden in de verpleging zal je gaan starten aan de cursus Werkbegeleider. Als werkbegeleider stimuleer je leerlingen om de zelfredzaamheid van de bewoners ten aanzien van verpleegkundige-, verzorgende- en huishoudelijke taken te bevorderen. Je bent het aanspreekpunt voor de leerlingen en stagiaires op de afdeling. Tevens kan je goed inspelen op de verschillende leefstijlen van de bewoners en het contact met familie en mantelzorgers.

De cursus voor Werkbegeleider is opgebouwd uit drie thema’s. Deze drie thema’s zijn afgeleid uit methodisch werken en begeleiden, zoals ze worden toegepast in het werk en de leerlingbegeleiding in zorginstellingen. Je volgt de cursus via SVOZ en deze wordt volledig door Samen Professionals bekostigd.

Wat hebben we jou te bieden?

Bij Samen Professionals zorgen wij ervoor dat jij goed zit! Met de juiste begeleiding van een vaste recruiter, accountmanager en onze opleidingscoördinator zorgen wij er samen voor dat je op een locatie komt te werken waar jij het beste tot jouw recht komt als zorgprofessional.

  • Een vaste baan (parttime) voor 24-32 uur in de week
  • Een bruto salaris tussen de € 2.133,46 en € 2.971,05 (op basis van 36 uur conform VVT CAO)
  • Toegang tot onze Aecademy zodat jouw handelingen en kennis altijd up to date blijven
  • Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer

Heeft deze baan jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?
Bel of app dan met Deniece Reid op 06-11453565 of mail naar deniece.reid@samenprofessionals.nl

Wat verwachten we van jou?

Jij beschikt over veel kennis van de zorg, je bent stressbestendig en hebt een positieve leerhouding. Je weet op een creatieve manier leerlingen te stimuleren en hen bij te staan. Daarnaast heb je:

  • Affiniteit met het opbouwen van een vertrouwensrelatie en het coachen van leerlingen
  • Een diploma voor Verzorgende IG MBO Niveau 3 of Verpleegkundige MBO niveau 4 (vereist)
  • De mogelijkheid om in de regio Zuid Holland aan de slag te gaan

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!