Parttime Verzorgende IG ZZP Somatiek of PG

Ouderenzorg
Leiderdorp
3650
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Vind jij het als zzp’er fijn om voor de aankomende periode verzekerd te zijn van een vaste opdracht? Ben je flexibel inzetbaar én woon je in de regio Zuid Holland? Lees dan gauw verder!

Voor meerdere opdrachtgevers in Den Haag, Delft, Leiden en de Bollenstreek zijn wij op zoek naar enthousiaste zzp’ers die het waarborgen van de kwaliteit van zorg op een afdeling belangrijk vinden. Door op een vaste afdeling ingezet te worden, wordt je een belangrijke spil in het team waarin je komt te werken. De bewoners en jouw collega’s kunnen op jou bouwen vanwege jouw doorzettingsvermogen en aanpakkersmentaliteit!

Werk jij het liefst op een (kleinschalige) PG afdeling of kom jij het beste tot je recht op de afdeling somatiek? Alles is bespreekbaar! Hou je meer van afwisseling en werk jij daarom liever in de flexpool? Ook daarover gaan wij graag met jou in gesprek!

Wat hebben we jou te bieden?

Als zzp’er sta jij er bij Samen Professionals niet in je eentje voor. Wij adviseren en begeleiden jou bij het kiezen van een passende opdracht die het beste bij jou past. Daarnaast bieden wij jou:

  • Tijdelijk werk door middel van een vaste opdracht voor minimaal 3 maanden (parttime) voor 24 – 32 uur in de week
  • Een zzp tarief exclusief ORT én zonder bemiddelingskosten
  • Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of volledige vergoeding voor het reizen met OV

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Reageer dan direct!

Wat verwachten we van jou?

Als zzp’er weet je goed in te schatten welke ondersteuning jij het beste kunt bieden binnen een zorginstelling. Je signaleert en bent proactief. Daarnaast heb je:

  • Een diploma voor Verzorgende IG (MBO Niveau 3)
  • Affiniteit met de ouderenzorg
  • Een eigen auto of fiets tot jouw beschikking
  • De mogelijkheid om in de regio Haaglanden aan de slag te gaan

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!