Verpleegkundige, Coachende functie, Parttime

Ouderenzorg
Arnhem
3818
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij als HBO verpleegkundige of ervaren MBO verpleegkundige opzoek naar een parttime baan waarbij coachen centraal staat, in regio Ede/Arnhem/Wageningen? Kom jij het verschil maken? Lees dan snel verder, wellicht is dit de baan voor jou die past als een jas!

Je gaat aan de slag voor 24-28 uur, het aantal uur is bespreekbaar. Je hebt affiniteit voor: trainen, begeleiden, coachen van studenten, bij voorkeur in bezit van werkbegeleiders en/of praktijkopleiders diploma. Daarnaast heb je een helikopter view en organisatorische kwaliteiten en treed je op als ambassadeur voor de 2 organisaties waarmee je samenwerkt. Je bent dus iemand die de belangen van beide partijen behartigt en een brug kan slaan.

Als verpleegkundige wordt je een vast onderdeel van het team, draai je mee in de hele cyclus van het team en daarnaast heb je als aandachtsgebied het inwerken van de nieuwe studenten en het begeleiden van de bestaande studenten en leerlingen op de werkvloer.
Ook ben je de contactpersoon voor: de accountmanager, planner, talentmanager, studenten en teamcoaches. Je krijgt twee vaste locaties

Wat hebben we jou te bieden?

Door onze specialisme binnen de VVT hebben wij contacten met veel zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging. Samen kijken we wat het beste bij jou past!

• Vaste uren (aantal uren in overleg)
• Een uitgebreid gesprek om jouw wensen en ambities te bespreken
• Persoonlijke begeleiding in de vervolgstappen van jouw carrière
• Salaris volgens de CAO VVT , ORT en jaarbonus
• Volledige reiskostenvergoeding (0,19 per km) of volledige OV vergoeding
• Opleidingsbudget, trainingen en cursussen
• Pensioensopbouw vanaf dag 1 dat je bij ons in dienst bent
• Een tijdelijk contract wat omgezet kan worden naar een contract
voor onbepaalde tijd

Wat verwachten we van jou?

Om deze functie goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat jij:
• In het bezit bent van een HBO of MBO diploma verpleegkundige
• Sterk in je schoenen staat en empathisch bent
• In het bezit bent van een BIG registratie en VOG (of bereid deze aan te vragen)
• Minimaal 24 uur beschikbaar bent

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!