Helpende – Ouderenzorg – Parttime

Ouderenzorg
Wageningen
2555
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Als Helpende werk jij ter ondersteuning van de cliënten met een fysieke of mentale uitdaging. Samen met de cliënten zorg jij ervoor dat ze de kans krijgen om een zo normaal mogelijk leven te leiden. Je ondersteunt hen bij algemene dagelijkse levensverrichtingen in hun eigen, aangepaste woning.

Met zorg op maat, uitgaande van de individuele wensen en mogelijkheden van de cliënt én in goede samenwerking met alle betrokken partijen. De locatie heeft verschillende afdelingen waardoor de extra afwisseling een bijkomend voordeel is. Binnen in het huis zijn veel voorzieningen en heerst een huiselijke sfeer.

Klinkt dit interessant of wil je nog wat meer informatie? Bel mij gerust op 06 11244052
, liever appen? Dat kan natuurlijk ook!

Wat hebben we jou te bieden?

Samen Professionals is gespecialiseerd in het bemiddelen van professionals in de zorg.

Bij Samen Professionals bieden wij jou een contract met vaste uren. Ook krijg je de kans om met verschillende zorgorganisaties/doelgroepen kennis te maken. Samen gaan wij op zoek naar dé werkplek waar jij het best uit de verf komt. Wij bieden jou:

•Een salaris tussen de €1863,09 en de €2555,74 volgens de CAO VVT
•Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer
•Een onregelmatigheidstoeslag volgens CAO VVT
•Een uitgebreid gesprek om te achterhalen welke doelgroep/afdeling het beste past
•Een persoonlijk adviseur die jou ondersteunt waar nodig

Wat verwachten we van jou?

Wij verwachten van jou het volgende:

•Jij bent in het bezit van een diploma Helpende
•Jij bent beschikbaar voor minimaal 16 uur, meer mag altijd
•Jij bent inzetbaar in de ochtend/avond en om het weekend
(natuurlijk mag je je voorkeur uitspreken en is een vaste vrije dag bespreekbaar)
•Jij bent in staat om fysiek werk uit te voeren en deinst niet terug van ADL werk •Jij bent in staat een geldige VOG aan te vragen

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt. Mocht je nog vragen hebben over deze vacature bel of app mij gerust op: 06 11244052

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!