Verpleegkundige kinderthuiszorg – Parttime

Thuiszorg
Den Helder
2800
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Sta jij als verpleegkundige sterk in je schoenen? Kan jij goed communiceren met meerdere partijen? Vind jij het belangrijk om kwalitatief hoogstaande zorg op maat te bieden? Lees dan snel verder!

Het is hierbij van belang dat jij opzoek bent naar een uitdagende functie en zeker je mannetje kan staan. Voor deze functie ga je bij een gezin thuis werken. Je ondersteund een kind die een medisch ‘extraatje’ met zich meebrengt. Dit kunnen kinderen zijn van 0 tot 18 jaar oud, maar met verschillende zorg. Hier is je dag nooit hetzelfde. Je helpt in het huis, maakt het avondeten bijvoorbeeld klaar, maar je gaat ook mee naar school, of misschien lekker even op pad. Overal moet jij zorg kunnen verlenen aan de gezinnen. Veel samenwerking met ouders, maar ook met je collega’s of bijvoorbeeld de dokter. In overleg stel je gezamenlijk een ‘zorg-leef-plan’ op. Ook maak je gezamenlijk een planning op die het beste past bij de zorgvraag. Zoals je dus nu al leest, is communiceren met elkaar van groot belang.

Door de zorg die jij kan bieden, kunnen kinderen thuis wonen en opgroeien. Ze behouden het warme gevoel van thuis en ouders om hen heen en met de juiste begeleiding en verzorging van jou. Als dit jou voldoening geeft na een harde lange werkdag, dan kom ik graag met je in contact!

Wat hebben we jou te bieden?

Door onze specialisme in de Zorg- en Welzijnssector hebben wij contacten met veel zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging.

Wat kun je verder van ons verwachten?

 • Een uitgebreid intakegesprek om jouw wensen en ambities te bespreken;
 • Persoonlijke begeleiding in de vervolg stappen van jouw carrière;
 • Sollicitatiebegeleiding;
 • Een tijdelijk parttime contract (in eerste instantie) wat omgezet kan worden naar een vast dienstverband;
 • Een marktconform salaris volgens de CAO VVT;
 • ORT en reiskostenvergoeding;
 • Trainingen en Cursussen;

Wat verwachten we van jou?

 • Jij hebt een afgeronde verpleegkundige opleiding;
 • Jij bent in staat om verpleegtechnische handelingen uit te voeren;
 • Jij werkt graag in de thuiszorg en vindt het fijn om bij mensen thuis te komen;
 • Jij hebt een empathisch vermogen en een groot hart voor kind en jeugd;
 • Jij signaleert en observeert het kind, maar ook het hele gezin en helpt en adviseert waar nodig;
 • Jij bent goed in rapporteren en staat erg stevig in jouw schoenen;
 • Jij woont in de omgeving van Alkmaar;

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!