Parttime verzorgende IG in de wijk

Ouderenzorg
Haarlem
2800
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Als verzorgende IG in de wijk, ben jij met veel meer bezig dan alleen de zorg geven. Heb je daar wel eens over nagedacht? Ik wil je graag meenemen in je werkzaam heden en hoe dankbaar wij daarvoor zijn!

Jij woont in de omgeving Haarlem en vindt het heerlijk om op de fiets naar je cliënten te gaan. Van te voren weet je waar je heen moet en wat je nodig hebt voor die dag. Je komt thuis bij de mensen, in hun vertrouwde en veilige omgeving. Soms kan dat nog wel eens stug verlopen, omdat er toch ineens een vreemde in huis komt bij de cliënt, zo voelt dat voor ze. Jij zorgt ervoor dat de stugheid omslaat tot een vertrouwde band. Zo raak je echt betrokken bij de zorg van iemand. Tijdens de zorg bieden voor iemand, raak je aan de praat. Misschien heb je het zelf niet door, maar dit kan voor iemand zijn hele dag al maken. Niet iedereen heeft dagelijks iemand over de vloer maar, dan ben jij er om iemand hulp te bieden. Je biedt een luisterend oor aan iemand, bewust of onbewust. Je creëert een lach op iemand zijn gezicht met je humor of alleen al omdat je aanwezig bent. Ook help je mee aan de zelfredzaamheid, ook hier moet je soms doorheen prikken. Iemand kan juist te veel zelf willen doen, waar jij op de rem moet drukken, maar het kan ook zo zijn dat iemand liever niets doet en dan moet jij de zelfredzaamheid stimuleren. Ondanks dat je zelfstandig te werk gaat, ben je nooit alleen. Niet alleen omdat je je cliënten ziet, maar ook omdat je contact moet leggen met de mantelzorgers of artsen maar vergeet zeker je team niet. Mocht er iets zijn waar jij je echt geen raad mee weet, kun je dit altijd bespreekbaar maken met je team. Zelfstandig werken maar toch een hecht team achter je hebben staan!

Zoals ik al had benoemd, doe je heel veel meer dan alleen zorg geven. Jij bent écht onmisbaar! Ik hoor graag meer over jou tijdens een bakje koffie/thee/water.

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een salaris volgens de CAO VVT;
 • Een reiskostenvergoeding van 0,19 cent per km;
 • Een vaste contactpersoon die jou begeleidt voor, tijdens en na jouw sollicitatiegesprek;
 • Een dertiende maand, vakantiegeld en vakantiedagen;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget die je aan jouw ontwikkeling kunt besteden;
 • Een grote diversiteit aan werkplekken zodat je altijd in een fijn team terecht komt;
 • Een tijdelijk contract om mee te beginnen maar een vast contract behoort ook tot de mogelijkheden;
 • Parttime of fulltime;

Wat verwachten we van jou?

 • Jij hebt een afgeronde Verzorgende IG diploma;
 • Jij bent flexibel inzetbaar (geen nachten);
 • Jij bent 24 uur in de week beschikbaar;
 • Jij bent woonachtig in omgeving Haarlem;

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!