Wijkverpleegkundige in Bergen – Parttime

Ouderenzorg
Bergen Nh
3500
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Als wijkverpleegkundige in Bergen stuur jij jouw team aan en ben jij het aanspreekpunt voor meerdere partijen. Hoe leuk is dat?! Je zult veel gesprekken voeren en knopen moeten doorhakken. Dit moet voor jou geen obstakel zijn in het werkveld. Je staat soms voor moeilijke keuzes maar hierin weet jij je hoofd koel te houden. Naast je coördinerende taken, het op bezoek gaan bij cliënten moet je ook je administratieve taken op orde hebben. Dit kun je uiteraard goed combineren, zo kun je op cliënt bezoek gaan en ook gelijk de administratieve taken bij hen thuis uitvoeren. Zo heb je twee vliegen in één klap!

Het team is opzoek naar een wijkverpleegkundige die echt naar ze luistert. Elke dag moet je een nieuwe oplossing zoeken en de oplossing terug koppelen naar je team. Ze zoeken iemand die weet hoe je een team kan aansturen maar tussendoor ook houd van een beetje humor. Een directe aanpak maar op een menselijke manier, begrijp jij dan waar dit team naar opzoek is? 𝓓𝓪𝓷 𝔃𝓸𝓮𝓴 𝓲𝓴 𝓳𝓸𝓾!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?
Bel of app dan met Larissa La Bout op 06-15621442 of mail naar larissa.labout@samenprofessionals.nl

Wat hebben we jou te bieden?

Is dit niet in de omgeving zijn waar jij woont, maar ben je wel opzoek naar een soort gelijke functie? Ook dan kun je contact opnemen! Door onze specialisme in de Zorg- en Welzijnssector hebben wij contacten met veel zorginstellingen en welzijnsorganisaties in regio Noord-Holland. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging.

Wat kun je verwachten?

 • Een enthousiast team dat achter jou staat voor persoonlijke begeleiding vanuit onze organisatie;
 • Ruimte voor persoonlijke en professionele (door)ontwikkeling;
 • Een salaris ingedeeld aan de hand van kennis en ervaring, CAO VVT;
 • Een jaarlijkse bonus van 8,3%;
 • Volledige reiskostenvergoeding van 0,19 cent per km;
 • Tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Trainingen en Cursussen;

Wat verwachten we van jou?

 • Verpleegkundige diploma niveau 4 of HBO-V niveau 5;
 • 20 tot 32 uur beschikbaar, flexibel inzetbaar;
 • Affiniteit met wijkverpleging/thuiszorg;
 • Woonachtig in de omgeving Alkmaar/Heerhugowaard/Egmond aan den Hoef;
 • In het bezit van eigen vervoer;

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!