Verzorgende IG Parttime – Alkmaar

Ouderenzorg
Alkmaar
2800
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging maar toch nog zoekende wat die nieuwe uitdaging dan gaat worden? Lees dan snel verder naar de mogelijkheden!

Binnen deze locatie kun je veel kanten opgaan. Zo kun je dus goed beoordelen waar jij het beste past. Lijkt het jou leuk om de thuiszorg te zien, of een PG afdeling, kleinschalig of lijkt het je nog leuker om de revalidatie zorg te zien? Het kan! Op deze manier kan jij goed proeven hoe deze doelgroepen zijn en of dit is wat bij je past. Voordeel? Jazeker! Je hoeft alleen maar een wandeling te maken naar de andere afdeling en je zit bij een nieuwe doelgroep.

De locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer en je kan voor de deur gratis parkeren. Woon je in de buurt en ga je lekker op de fiets? Op de locatie is een afgesloten fietsenstalling beschikbaar.

๐“ฆ๐“ฒ๐“ต ๐“ณ๐“ฒ๐“ณ ๐“ท๐“ธ๐“พ ๐“ถ๐“ฎ๐“ฎ๐“ป ๐”€๐“ฎ๐“ฝ๐“ฎ๐“ท ๐“ธ๐“ฟ๐“ฎ๐“ป ๐“ญ๐“ฎ๐”ƒ๐“ฎ ๐“ฟ๐“ช๐“ฌ๐“ช๐“ฝ๐“พ๐“ป๐“ฎ? ๐“ข๐“ธ๐“ต๐“ต๐“ฒ๐“ฌ๐“ฒ๐“ฝ๐“ฎ๐“ฎ๐“ป ๐“ญ๐“ช๐“ท ๐“ญ๐“ฒ๐“ป๐“ฎ๐“ฌ๐“ฝ, ๐“ฒ๐“ด ๐“ท๐“ฎ๐“ฎ๐“ถ ๐“ฐ๐“ป๐“ช๐“ช๐“ฐ ๐“ฌ๐“ธ๐“ท๐“ฝ๐“ช๐“ฌ๐“ฝ ๐“ถ๐“ฎ๐“ฝ ๐“ณ๐“ฎ ๐“ธ๐“น!

Wat hebben we jou te bieden?

Door onze specialisme in de Zorg- en Welzijnssector hebben wij contacten met veel zorginstellingen en welzijnsorganisaties in regio Noord-Holland. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging.

๐“ฆ๐“ช๐“ฝ ๐“ด๐“พ๐“ท ๐“ณ๐“ฎ ๐“ฟ๐“ฎ๐“ป๐“ญ๐“ฎ๐“ป ๐“ฟ๐“ช๐“ท ๐“ธ๐“ท๐“ผ ๐“ฟ๐“ฎ๐“ป๐”€๐“ช๐“ฌ๐“ฑ๐“ฝ๐“ฎ๐“ท?

 • Een salaris volgens de CAO VVT;
 • Een reiskostenvergoeding van 0,19 cent per km;
 • Een vaste contactpersoon die jou begeleidt voor, tijdens en na jouw sollicitatiegesprek;
 • Een dertiende maand, vakantiegeld en vakantiedagen;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget die je aan jouw ontwikkeling kunt besteden;
 • Een grote diversiteit aan werkplekken zodat je altijd in een fijn team terecht komt;
 • Een tijdelijk contract om mee te beginnen maar een vast contract behoort ook tot de mogelijkheden;
 • Parttime of fulltime;

Wat verwachten we van jou?

 • Jij hebt een verzorgende IG diploma;
 • Jij woont in de omgeving Alkmaar/Hoorn/Heerhugowaard/Opmeer;
 • Jij kan goed communiceren;
 • Jij vangt de kleine signalen van cliรซnten op en vertaalt dit naar wensen en mogelijkheden;

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over รฉรฉn van onze vacaturesย enย solliciteert. Wat leuk!ย We nemenย binnen 48 uurย contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Danย makenย weย graag telefonisch kennis.ย Zodatย we elkaar beter leren kennenย รฉnย jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op รฉรฉn van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer.ย Dit laten we je uiteraardย al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik?ย Dan doen weย je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel vanย onze club. Samen gaan we de uitdaging aan.ย Gefeliciteerd!