Cardiologie in Amsterdam – Parttime

Welzijn en Maatschappelijke zorg
Amsterdam
3300
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Wil jij doelgericht werken? In een kleinere setting zodat er voor de patiënten een niet te lange wachtrij ontstaat? Of jij wilt meer 1 op 1 werken waardoor je doelgericht te werk kan gaan? Jij wilt de zorg verbeteren en dat begint hier!

Wij zijn opzoek naar een verpleegkundige die ervaring heeft met ECG's (hartfilm) maken en bloedprikken. Voor deze stichting is het belangrijk dat je volledig mee kan draaien in het warme team. Je start je dag op met een bakje koffie en je begroet je collega's. Je bekijkt hoe je dag er vandaag uit zal zien en misschien moet je je alvast wat gaan inlezen over de patiënten van je dag. Het is belangrijk dat het persoonlijke contact goed behouden wordt. De organisatie staat voor het beperken van de wachtlijsten en doorlooptijden. Ook zullen alle benodigde onderzoeken achter elkaar worden uitgevoerd zodat dit geen onnodige tijd inneemt. Dat betreft intakegesprek, lichamelijk onderzoek, ECG, laboratoriumonderzoek, echocardiografie (onderzoek van het hart met ultrageluid) en ergometrie (inspanningsonderzoek).Je zult niet alleen samenwerken met je team en de patiënten maar ook met topklinische ziekenhuizen van Amsterdam, huisartsen en fysiotherapeuten. Op deze locatie werk je alleen dagdiensten en ben je lekker vrij in het weekend!

Zie jij jezelf al werken in dit warme team? Dan kom ik graag met je in contact!

Wat hebben we jou te bieden?

Door onze specialisme in de Zorg- en Welzijnssector hebben wij contacten met veel zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging in meerdere provincies.

Wat kan jij van ons verwachten?

  • Een salaris volgens de CAO VVT;
  • Een tijdelijk contract om mee te beginnen, met kans op een vaste overeenkomst;
  • Een goede reiskostenvergoeding;
  • Een persoonlijk opleidingsbudget waarmee jij jezelf kunt blijven ontwikkelen;
  • Een vaste contactpersoon;
  • Een parttime of fulltime job;

Wat verwachten we van jou?

  • Jij hebt een Verpleegkundige niveau 4 diploma;
  • Jij bent woonachtig in Amsterdam/Schiphol/Zaandam;
  • Jij bent minimaal 24 uur in de week beschikbaar;
  • Jij hebt ervaring met ECG's en bloedprikken;

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!