Specialist Ouderengeneeskunde

Ouderenzorg
Rotterdam
8000
Universitair
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij als Specialist Ouderengeneeskunde op zoek naar een nieuwe werkomgeving? Wil jij jezelf als medisch specialist graag inzetten om cliënten de beste zorg te leveren en zoveel mogelijk hartverwarmend thuis te laten voelen? Dan zoeken wij jou!

Als Specialist Ouderengeneeskunde werk je in het intramurale expertiseteam samen met een arts, GZ-psycholoog en een activiteitenbegeleider. Je werkt intern samen met de verpleegkundige, paramedici en verzorgenden. Kennisoverdracht speelt een belangrijke rol binnen deze samenwerking. Extern werk je samen met o.a. huisartsenpraktijken en een ziekenhuis om de best mogelijke eerstelijnszorg te verlenen. Tevens lever je een belangrijke bijdrage aan het verder ontwikkelen van de extramurale zorg die door de zorginstantie wordt geleverd.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Salaris is FWG 75, max. €8146,47 op basis van een 36-urige werkweek en volgens de cao VVT;
  • Per direct een contract voor onbepaalde tijd;
  • Wij bieden je de keuze van een contract tussen 24 en 36 uur per week;
  • Ruimte voor initiatieven en ontwikkeling;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat verwachten we van jou?

Deze vacature is zowel parttime als fulltime in te vullen. Verder is het belangrijk dat je de visie Hartverwarmend Professioneel (be)handelen onderschrijft en je herkent de kernwaarden: hartverwarmend, bekwaam, respectvol, betrouwbaar en gastvrij.

Verder beschik je over:

  • Je bent opgeleid tot SO (BIG en RGS geregistreerd) en hebt affiniteit met de ouderenzorg;
  • Je bent in staat te sturen op inzet van je behandelteam;
  • Als SO streef je naar een persoonlijke aanpak waarbij de cliënt centraal staat en waarbij hij/zij zoveel als mogelijk de eigen regie houdt;
  • Je bent woonachtig in de regio Rotterdam of Drechtsteden
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs;

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!