Medewerker Burgerzaken en Burgerlijke Stand

Burgerzaken
Houten
3200
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Heb jij ruime ervaring als Backoffice medewerker Burgerzaken en als medewerker Burgerlijke Stand? Ben jij toe aan een volgende stap? Reageer dan snel!

Als medewerker Backoffice Burgerzaken en Burgerlijke Stand kom jij te werken binnen een ervaren team binnen het KCC van een gemeente in de omgeving van Utrecht. Jij bent verantwoordelijk voor het beheer van de Basisregistratie Personen (BRP). Jij voert alle voorkomende werkzaamheden in het kader van de BRP uit. Je werkt bestaat onder meer uit het doorvoeren van mutaties en actualiseringen. Daarnaast behandel jij vraagstukken met betrekking tot naturalisatie en beoordeel en verwerk je buitenlandse brondocumenten voor een huwelijk, inschrijving in de BRP of het opmaken van akten. Bovendien fungeer jij als vraagbaak voor burgers en collega’s op het gebied van burgerlijke stand, de BRP en het internationaal privaatrecht. Ook verwerk je aangiftes van geboorte en overlijden.

In deze functie sta jij veel in contact met klanten. Jij werkt nauwkeurig, doelgericht en planmatig. Dit doe jij bij een gemeente waar een goede dienstverlening hoog in het vaandel staat. Daarnaast stelt deze gemeente zijn inwoners en ondernemers centraal.

Wat hebben we jou te bieden?

Samen Professionals helpt jou een passende opdracht binnen het overheidsdomein te vinden. Daarnaast kun je rekenen op:

  • Een salaris in schaal 8 conform CAO Gemeenten
  • Een fulltime dienstverband
  • Een tijdelijk dienstverband met de optie tot een vast contract
  • Een persoonlijk ontwikkelingsprogramma
  • Enthousiaste collega’s en een boeiende werkomgeving

Wat verwachten we van jou?

Jij bent een ervaren medewerker en bent communicatief zeer sterk. Je bent zeer besluitvaardig en kunt goed met stressvolle situaties omgaan. Daarnaast:

  • Ben je 36 uur per week beschikbaar
  • Heb jij ruime ervaring als medewerker Backoffice Burgerzaken en Burgerlijke Stand
  • Heb jij een opleiding afgerond op minimaal mbo niveau 4
  • Heb jij de opleiding BOBZ of een vergelijkbare opleiding afgerond
  • Ben jij bereid te werken tijdens avondopenstelling op woensdagen

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!