Ambulant Begeleider

Haarlem
2550
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Als het ondersteunen van gezinnen, individuen of jongeren bij uiteenlopende problematiek jouw droombaan lijkt, dan hebben we wat voor je!

Voor een grote zorginstelling in de buurt van Haarlem zijn we op zoek naar bekwame en ervaren begeleiders met een passie voor problematiek omtrent opvoedkunde, lichte verstandelijke beperking of verslaving. Jouw expertise en kennis pas je toe door ambulant actief te zijn bij de locaites rondom Haarlem. Hierbij kan je direct een actieve caseload aanpakken. De cliënten hebben vaak te maken met een lichte verstandelijke beperking. Hierdoor komt verslaving, verwaarlozing en agressie ook vaak voor.

Naast de jongeren in de gezinssituatie zijn ook de volwassen ouders een belangrijk onderdeel van je caseload. Zij zijn namelijk een cruciaal onderdeel in het slagen van je inzet. Je werkt zelfstandig en gaat daarom vaak alleen op pad. Wel heb je altijd ervaren collega’s om op terug te vallen en heb je regelmatig een multi-disciplinair overleg waar je vragen goed terecht kunnen.

De organisatie specialiseert zich in gerichte en ambulante zorg voor cliënten met uiteenlopende problematiek. Hierbij kan het gaan om een een lichte verstandelijke beperking, waarbij autisme en verslaving voorkomt, tot geestelijke problematiek en uitdagingen rondom de pedagogiek. Middels sturing, controle en ontwikkelingsplannen zorgt de organisatie voor een fijne en veilige omgeving van alle cliënten.

Wat hebben we jou te bieden?

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een mooi salaris volgens het CAO GGZ;
 • Een reiskostenvergoeding van 0,19 euro per kilometer;
 • Een online-leeromgeving waar jij jezelf kunt ontplooien;
 • Een functie waarin jij direct kan laten zien wat je kunt als ambulant begeleider;
 • Een tijdelijk contract, met zicht op verlenging;
 • Een werkgeversbegeleiding die gedurende je hele contractperiode bij ons doorloopt;
 • Een uitgebreide kennismaking met onze recruiter, waar jouw wensen en ervaringen centraal staan;
 • Een uitdagende werkplek, waar je waardevolle ervaring op kunt doen.

Wat verwachten we van jou?

Wat vragen we van jou?

 • Jij bent in het bezit van een HBO-diploma in de zorg;
 • Jij bent beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week;
 • Jij bent zelfstandig in je werk en collegiaal tijdens overleg;
 • Jij kunt op korte termijn fulltime beginnen met deze mooie uitdaging.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekken en verbinden wij vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, (semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt. Zo dragen we bij aan de continuïteit en flexibiliteit van onze opdrachtgevers én helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win waar wij voor gaan.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!