KCC Medewerker Gemeente

Burgerzaken
Utrecht
2350
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Heb jij binnen een gemeente ervaring opgedaan als medewerker in het klantcontactcentrum? Ben je daarnaast op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder.

Als KCC Medewerker in de omgeving van Utrecht ben jij de eerste persoon met wie de inwoners, ondernemers en organisaties van deze gemeente contact hebben. Dit doe jij face to face, via de telefoon, per e-mail en via sociale media. Jij staat alle klanten op een vriendelijke manier te woord en gaat daarbij zeer oplossingsgericht te werk. Het doel is om zoveel mogelijk vragen direct te beantwoorden zodat de klant niet op een antwoord hoeft te wachten of in contact hoeft te komen met een andere collega. Dat betekent dat jij over veel kennis beschikt. Dit vereist enige flexibiliteit en de mogelijkheid om goed samen te kunnen werken met je collega’s om de klant verder te helpen.

Je komt te werken binnen een moderne gemeente met een open en prettige werksfeer. Binnen de organisatie zijn de lijnen kort en wordt er veel waarde gehecht aan je ontwikkeling.

Wat hebben we jou te bieden?

Samen Professionals helpt jou een passende opdracht binnen het overheidsdomein te vinden. Bovendien ondersteunen wij je graag door middel van cursussen en opleidingen.

Daarnaast kun je rekenen op:

  • Een salaris conform de CAO Gemeenten
  • Een parttime of fulltime functie. Het is maar net waar jouw interesses liggen
  • Een tijdelijk dienstverband met de optie tot een vast contract
  • Een persoonlijk ontwikkelingsprogramma
  • Enthousiaste collega’s en een boeiende werkomgeving

Wat verwachten we van jou?

Jij weet dat kwaliteit erg belangrijk is. Daarnaast kun je goed met verschillende klanten overweg. Verder:

  • Heb jij een opleiding afgerond op minimaal mbo niveau 4
  • Heb jij minimaal twee jaar aantoonbare werkervaring in een klantcontactcentrum binnen de gemeente
  • Ben jij communicatief sterk en heb jij een dienstverlenende instelling
  • Ben je minimaal 24 – 36 uur per week beschikbaar

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!