Medewerker RNI parttime

Burgerzaken
Utrecht
3000
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Als Medewerker RNI registreer jij personen die niet in Nederland wonen, maar wel contact hebben met de Nederlandse overheid. Dit zijn bijvoorbeeld mensen die korter dan vier maanden in Nederland zijn om te werken of mensen die juist in Nederland hebben gewoond maar nu in het buitenland wonen. Daarnaast wijzig je persoonsgegevens, geef je inzage in persoonsgegevens en verstrek je afschriften en uittreksels. Je voert de werkzaamheden uit aan het RNI-loket. Dat betekent dat jij het eerste aanspreekpunt bent en continu in contact staat met je klanten.

Naast het contact met klanten werk je secuur. Je zorgt dat alle vraagstukken correct worden behandeld. Dit doe jij binnen een spontaan team. Binnen deze gemeente heerst een informele sfeer.

Wat hebben we jou te bieden?

Samen Professionals helpt jou een passende opdracht binnen het overheidsdomein te vinden. Bovendien ondersteunen wij je graag door middel van cursussen en opleidingen.

Daarnaast kun je rekenen op:

  • Een salaris in schaal 7 conform CAO Gemeenten
  • Een parttime dienstverband tussen 24 en 32 uur
  • Een tijdelijk dienstverband met de optie tot een vast contract
  • Een persoonlijk ontwikkelingsprogramma
  • Enthousiaste collega’s en een boeiende werkomgeving

Wat verwachten we van jou?

Jij werkt nauwkeurig en bent communicatief sterk. Je kunt goed met verschillende burgers aan het loket overweg. Daarnaast:

  • Ben je minimaal 24 – 32 uur per week beschikbaar
  • Heb jij ervaring als Medewerker RNI en heb jij het bijbehorende examen behaald
  • Heb jij een studie afgerond op minimaal mbo niveau 4
  • Ben jij op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!