Ergotherapeut – VVT – Parttime

Ouderenzorg
Arnhem
4286
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Werk jij als parttime Ergotherapeut graag met ouderen en ben je woonachtig in Gelderland, regio Arnhem-Apeldoorn? Heb jij minimaal 3 jaar ervaring en vindt je het leuk om dagelijks met verschillende mensen te werken? Lees dan verder!
De cliënten verdienen een mooie (oude) dag en dankzij jouw inzet kun je een belangrijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van hun leven. Wij willen hen op een verantwoorde wijze zo lang mogelijk thuis laten wonen of als dat niet lukt, zo zelfstandig en plezierig mogelijk laten wonen in onze verpleeg-en verzorgingshuizen.
Daarbij werk je intensief samen met de andere behandelaren, zorgteams, familie, verwijzers en andere ketenpartners, om zo de kwaliteit van leven en de zelfredzaamheid van de cliënten te bevorderen. Hoe jouw functie er precies uit komt te zien, bekijken we samen.

Klinkt dit interessant of wil je nog meer informatie? Bel mij gerust op 06 57 72 26 07, liever appen? Dat kan natuurlijk ook!

Wat hebben we jou te bieden?

Samen Professionals is gespecialiseerd in het bemiddelen van professionals in de zorg.

Bij Samen Professionals bieden wij jou een detacheringscontract met vaste uren; vast werk dus!. Zo wordt jij gewoon op de 25ste maandelijks uitbetaald, én krijg je de kans om met verschillende zorgorganisaties/doelgroepen kennis te maken. Samen gaan wij op zoek naar dé werkplek waar jij het best uit de verf komt. Wij bieden jou:

•Een salaris tussen de €2.700,46 en de €4.286,78 volgens de CAO VVT;
•Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;
•Een onregelmatigheidstoeslag volgens CAO;
•Een goede pensioensregeling;
•Een jaarbonus aan het einde van het jaar;
•Een breed scala aan cursussen en opleidingen;
•Een uitgebreid gesprek om te achterhalen welke doelgroep/afdeling het beste past;
•Een persoonlijke adviseur die jou ondersteunt waar nodig.

Wat verwachten we van jou?

Wij verwachten van jou het volgende:
•Jij bent in het bezit van een diploma Ergotherapie en hebt minimaal 3 jaar ervaring;
•Jij bent beschikbaar voor minimaal 20 uur, meer mag altijd;
•Jij vindt het fantastisch om afwisselend werk uit te voeren;
•Jij bent in staat een geldige VOG aan te vragen.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt. Mocht je nog vragen hebben over deze vacature bel of app mij gerust op: 06 57 72 26 07

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!