Doktersassistente Ziekenhuizen

Ziekenhuizen
Rotterdam
2669
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij een enthousiaste doktersassistente en wil jij op een poli in het ziekenhuis werken? Lees dan snel verder!

Wij bieden jou de kans om ervaring op te doen op verschillende poli’s en ziekenhuizen. Op deze manier kan jij veel werkervaring op doen. Jezelf ontwikkelen in jouw functie en ontdekken waar jij echt enthousiast van wordt. Je krijgt op de poli te maken met uiteenlopende werkzaamheden. Jij kan dan zelfstandig en nauwkeurig in verschillende omstandigheden je werkzaamheden uitvoeren.

Jouw takenpakket:
• Jij assisteert de arts en voert medische handelingen uit (afhankelijk van welke polikliniek jij werkzaam bent)
• Jij informeert de patiënten over onderzoeken, behandelingen en medicijngebruik
• Jij houdt de werkruimtes en apparatuur op orde
• Je verricht baliewerkzaamheden zoals het maken van afspraken
• Jij zorgt voor de administratieve verwerking en controleren van gegevens

Wat hebben we jou te bieden?

Wij zijn Samen Professionals! Door onze specialisme in de zorg- en welzijnssector hebben wij contacten met alle zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Tijdens ons kennismakingsgesprek brengen wij samen in kaart welke opdrachten het beste bij jouw ervaring, wensen en persoonlijkheid passen.

Ons team op de afdeling ziekenhuizen staat altijd klaar voor al jouw vragen. Het is namelijk onze missie om jouw wensen en eisen voor een nieuwe baan te realiseren!

Wij bieden jou het volgende:
• Een contract bepaalde tijd of vast contract
• Een auto van de zaak of reiskostenvergoeding
• Goede arbeidsvoorwaarden
• Een marktconform salaris volgens CAO Ziekenhuis
• Eventueel cursussen om je kennis te verbreden

Wat verwachten we van jou?

Jij hebt een vriendelijke en representatieve uitstraling, want je bent het eerste aanspreekpunt voor de patiënten. Het is belangrijk dat je een positieve instelling hebt en over sterke communicatieve vaardigheden beschikt. Daarnaast stel jij je gemakkelijk open tegenover het team dat jij gaat ondersteunen. Het snel oppikken van taken is voor jou geen probleem door je leergierige persoonlijkheid.

Verder belangrijk:
• Een MBO-4 Doktersassistent diploma
• Werk of stage ervaring in het ziekenhuis opgedaan
• Jij bent flexibel inzetbaar voor minimaal 24 uur in de week
• Je bent vertrouwd met Microsoft Office en Chipsoft/HIX

Ben jij de doktersassistent die wij zoeken? Neem dan contact met ons op, zodat wij je kunnen uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekken en verbinden wij vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, (semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past.

Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt. Zo dragen we bij aan de continuïteit en flexibiliteit van onze opdrachtgevers én helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win waar wij voor gaan.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!