KCC Medewerker Woningcorporatie Parttime

Woningcorporaties
Utrecht
2567
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Als KCC medewerker bij een woningcorporatie ben jij het visitekaartje en het eerste aanspreekpunt van de huurders. Huurders komen bij jou met vragen over betalingen, onderhoud, schades en klachten. Natuurlijk zorg jij altijd voor een 9+ dienstverlening. Je bent in staat om goed te luisteren en de vraag goed in kaart te brengen. Mocht er een reparatieverzoek binnen komen, plan jij zo nodig gelijk een onderhoudsmonteur in. In complexere situaties is het misschien nodig om de opzichter aan te haken. Bij overlast zaken schakel jij met de wijkconsulent. Vragen omtrent huur, betalingen en achterstanden zet je door naar de financiële afdeling. Hoe dan ook, je zoekt altijd een passende oplossing voor de huurder. Daarnaast verwerk jij de communicatie en gemaakte afspraken op de juiste manier in het systeem zodat, indien nodig, jouw collega's precies weten wat jij eerder hebt besproken.

Werken op het KCC bestaat allang niet meer uit alleen maar bellen (nog steeds wel belangrijk!). Je beantwoord ook vragen per mail, per chat en via social media. Daarnaast heb je bij sommige woningcorporaties ook een balie functie.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een goed salaris conform de CAO Woondiensten;
  • Een goede reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of de volledige kosten als je met het OV reist;
  • Een vaste baan voor een vast aantal uur in de week;
  • Zowel parttime als fulltime mogelijkheden;
  • Opleidingsmogelijkheden via onze Academy.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt ervaring met klantcontact bij een woningcorporatie;
  • Je bent bereid om te werken in de omgeving van Utrecht/Rotterdam;
  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar;

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!