Medewerker Klant Contact Centrum Woningcorporatie

Woningcorporaties
Rotterdam
2357
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij sociaal, communicatief, dienstverlenend en heb je minimaal één jaar ervaring bij een Klant Contact Centrum (KCC) van een woningcorporatie? Dan is dit de ideale tijdelijke functie voor jou! Deze fulltime functie is ter vervanging van ziekte. Maar bij wederzijdse tevredenheid verlengen we dit graag. Nieuwsgierig naar meer? Lees dan snel verder.

Je krijgt een melding, een huurder probeert contact op te nemen. Jij neemt op en staat diegene vriendelijk te woord. Tijdens het gesprek geeft mevrouw aan dat haar voordeur bel kapot is. Vervelend! Je bedankt mevrouw voor het maken van de melding en plant gelijk een afspraak in met een onderhoudsmonteur zodat de bel vervangen kan worden. Jullie maken nog een grapje dat ze de deur goed in de gaten moet houden anders mist ze haar pakketje vanmiddag. Met een tevreden gevoel hangt ze op.

Dit kan zomaar een voorbeeld zijn van één van de gesprekken die je op het KCC van een woningcorporatie voert. Jij bent het eerste aanspreekpunt én het visitekaartje van de corporatie. Naast reparatieverzoeken krijg je ook telefoontjes met vragen over financiële zaken, overlast en schademeldingen. Jij biedt een luisterend oor en zorgt ervoor dat de huurder zich gehoord voelt. Veel zaken kun je zelf regelen maar zo nodig haak jij ook andere afdelingen aan. Daarnaast rapporteer je de besproken zaken en gemaakte afspraken in het systeem. Mocht de huurder terugbellen dan weet jouw collega precies wat jullie hebben besproken.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een salaris in schaal F van de CAO Woondiensten;
  • Een fulltime baan voor 3-6 maanden ter vervanging van ziekte (32 uur is bespreekbaar);
  • Je krijgt van ons een tijdelijk contract wat we bij wederzijdse tevredenheid graag verlengen;
  • Een goede reiskostenvergoeding;
  • De mogelijkheid om trainingen en cursussen te volgen via de Academy.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring op de klantenservice of kcc afdeling van een wooncorporatie;
  • Je bent op korte termijn beschikbaar;
  • Je bent bereidt om in de omgeving van Rotterdam/Gouda/Woerden/Zoetermeer te werken.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!