Verhuurmedewerker woningcorporatie

Woningcorporaties
Utrecht
2567
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Als Verhuurmedewerker ben jij verantwoordelijk voor alle binnendienst taken rondom het verhuurproces. Samen met jouw collega, de Verhuurmakelaar, zorg je dat er zo min mogelijk leegstand is en help je zoveel mogelijk mensen aan een passende huurwoning. Als de woning beschikbaar komt zorg jij ervoor dat deze geadverteerd wordt. Daarnaast is een belangrijk onderdeel van jouw werk is het passend toewijzen, jij maakt een selectie op basis van de gestelde criteria en nodigt de potentiële huurders uit voor de bezichtiging. Jij zorgt dat alle benodigde documenten worden opgevraagd en maakt de dossiers compleet. Ook regel je de sleuteloverdracht en stel je het huurcontract op.

Werken bij Samen Professionals betekent dat je een kijkje kunt nemen bij verschillende woningcorporaties. Je kunt snel werkervaring opdoen en met jouw kennis en ervaring kun je diverse woningcorporaties helpen. Onze opdrachtgevers bevinden zich in Zuid-Holland en Utrecht dus het is belangrijk dat je reisbereid bent.

Wat hebben we jou te bieden?

  • Een salaris conform de CAO Woondiensten;
  • Een goede reiskostenvergoeding;
  • Een contract voor bepaalde tijd met mogelijkheid tot verlengen;
  • Vast werk en een uitdagende parttime of fulltime baan;
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen via onze Academy.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt hebt HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt ervaring als verhuurmedewerker of als verhuurmakelaar bij een woningcorporatie;
  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekken en verbinden wij vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, (semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past.

Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt. Zo dragen we bij aan de continuïteit en flexibiliteit van onze opdrachtgevers én helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win waar wij voor gaan.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!