Medewerker Klantcontact Centrum

Woningcorporaties
Amsterdam
2684
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Als Medewerker Klantcontact ben jij het visitekaartje van de woningcorporatie. Jij bent de eerste stem die ze horen en bij jou leggen ze hun problemen neer. Een belangrijke taak van jou is om de vraag zo goed mogelijk in kaart te brengen. Sommige mensen vinden het moeilijk om het echte probleem te verwoorden en koppelen dit aan randzaken. Jouw gesprekstechniek zorgt ervoor dat het echte probleem aangepakt kan worden zodat de huurder in één keer geholpen is. Gelukkig kun je veel telefoontjes zelf afhandelen en als dat niet lukt, zet je ze door naar de juiste afdeling. Voor deze functie is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de relevante wet- en regelgeving omtrent huren, verhuren en verbouwen van sociale huurwoningen.

Wat hebben we jou te bieden?

  • We starten met een tijdelijk contract, met de kans om op termijn in dienst te treden bij een woningcorporatie of een vaste aanstelling bij ons.
  • Een vaste baan voor minimaal 24 uur per week;
  • We bieden ook fulltime mogelijkheden
  • Salaris volgens de CAO woondiensten;
  • Pensioen opbouw vanaf je eerste werkdag;
  • Goede reiskostenvergoeding;
  • Opleidingsmogelijkheden via de Academy.

Wat verwachten we van jou?

Om in aanmerking te komen voor deze functie vragen wij het volgende:

  • Je hebt recent ervaring bij een woningcorporatie op gedaan (harde eis);
  • Je hebt een MBO 4 opleiding afgerond;
  • Je bent flexibel en bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs.
Onze opdrachtgevers bevinden zich in de regio van Amsterdam en Utrecht.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!