Klantmanager Doelmatigheid

Sociaal Domein
Breda
3300
HBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij iemand die graag begeleidt en coacht? Wil jij daarnaast kandidaten helpen en stimuleren om weer aan het werk te gaan? Lees dan snel verder

Voor het vakgebied sociaal domein zijn wij in de regio Tilburg, Breda en Roosendaal op zoek naar een klantmanager werk! Als klantmanager op het gebied van doelmatigheid ga je binnen de gemeente samenwerken met jouw collega's met als doel: De inwoner van de gemeente weer op een duurzame manier aan het werk te krijgen. Binnen het team zijn jouw toekomstige collega's opzoek naar iemand die enthousiast is en doelgericht te werk kan gaan.

Tijdens de intakegesprekken heb jij als klantmanager werk een luisterend oor en is het ook erg belangrijk dat je goed kan schakelen, want elke cliënt is anders en ziet andere obstakels voor zichzelf.

Wat hebben we jou te bieden?

Samen Professionals bied jou ondersteuning in de zoektocht naar een opdracht binnen het gemeentelijk domein die het beste bij jou past. Samen met een recruiter en accountmanager weten we ons netwerk te binden aan jouw ambities. Daarnaast kun je rekenen op:

  • Een parttime of fulltime functie, aan jou de keuze!
  • Een salaris tussen de 2756 en 4048 euro, op basis van ervaring volgens gemeente CAO
  • Een tijdelijk dienstverband/ jaarcontract met optie tot verlenging of zelfs onbepaalde tijd
  • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen
  • Een mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen door middel van een persoonlijk opleidingsprogramma met een eigen opleidingsbudget

Wat verwachten we van jou?

  • Jij bent bekend met een gemeentelijk systeem zoals Civision/GWS/Suite/Socrates (harde eis)
  • Jij hebt minimaal 2 jaar recente werkervaring als klantmanager werk binnen een gemeente (harde eis)
  • Jij bent 32 - 36 uur per week beschikbaar
  • Jij hebt actuele kennis van de Participatiewet
  • Jij hebt een HBO diploma op zak, liefst met een maatschappelijke, sociale of juridische achtergrond zoals sociaal juridische dienstverlening

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!