Verzorgende IG parttime in Hoorn

Ouderenzorg
Hoorn
2800
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij opzoek naar een werkplek met een huiselijke sfeer? Dat komt goed uit! Bij dit woonzorgcentrum staat dit op nummer 1!

Bij deze locatie staat een huiselijk sfeer centraal. Een zo goed mogelijke thuissituatie creëren is belangrijk, zo voelt het vertrouwd aan voor de bewoners. Ook bieden ze hier de mogelijkheid om samen te wonen op de locatie. Er zijn één persoons appartementen en twee persoons appartementen. Op de locatie wordt ook 24- uurs zorg geboden en is er een huisarts verantwoordelijk voor eventuele behandelingen. Hierdoor kunnen wij er snel bij zijn, mocht het zo zijn dat er wat aan de hand is. Ook zijn er andere voorzieningen in het huis waar iedereen terecht kan.

Alleen al voor het uitzicht zou je naar deze locatie willen! Je hebt namelijk uitzicht over het IJsselmeer en op loopafstand het Centrum van Hoorn. Zou jij hier wel kunnen ontspannend tijdens je pauze? Neem dan snel contact op!

Wat hebben we jou te bieden?

Door onze specialisme in de Zorg- en Welzijnssector hebben wij contacten met veel zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging.

Wat kun je verder van ons verwachten?

 • Een salaris volgens de CAO VVT;
 • Een reiskostenvergoeding van 0,19 cent per km;
 • Een vaste contactpersoon die jou begeleidt voor, tijdens en na jouw sollicitatiegesprek;
 • Een dertiende maand, vakantiegeld en vakantiedagen;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget die je aan jouw ontwikkeling kunt besteden;
 • Een grote diversiteit aan werkplekken zodat je altijd in een fijn team terecht komt;
 • Een tijdelijk contract om mee te beginnen maar een vast contract behoort ook tot de mogelijkheden;
 • Parttime of fulltime;

Wat verwachten we van jou?

 • Verzorgende IG diploma op zak;
 • Flexibel inzetbaar voor 24 uur in de week;
 • Woonachtig omgeving Hoorn/Purmerend/Amsterdam;

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!