Verpleegkundige ziekenhuizen

Ziekenhuizen
Rotterdam
3000
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij een gepassioneerde MBO, HBO of gespecialiseerde verpleegkundige en wil je graag aan de slag bij jouw favoriete afdelingen in het ziekenhuis? Lees dan snel verder!

Bij Samen Professionals krijg je de kans om ervaring op te doen in verschillende ziekenhuizen en op verschillende afdelingen met de zekerheid van een (vast)dienstverband!
Werk jij liever op een beschouwende of snijdende afdeling? Voel jij je meer thuis in de persoonlijke sfeer van een perifeer ziekenhuis of zoek je juist de spanning van een grootschalig academisch ziekenhuis?

Wij luisteren aandachtig naar jouw wensen en bekijken naar aanleiding van jouw ervaring, kennis en beschikbaarheid, welke opdrachten het beste bij jou passen.

• Jij biedt parttime of full time ondersteuning aan een ziekenhuis in Rotterdam en omgeving in een team met andere verpleegkundigen en zorgprofessionals
• Jij levert hoge kwaliteit zorg voor de patiënten binnen jouw afdeling
• In acute situaties kan jij op de juiste manier handelen
• Jij begeleidt en biedt een luisterend oor voor patiënten en hun naasten in het gehele zorgproces

Wat hebben we jou te bieden?

Wij zijn Samen Professionals! Door onze specialisme in de zorg- en welzijnssector hebben wij contacten met alle zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Ons team op de afdeling ziekenhuizen staat altijd klaar voor al jouw vragen. Het is namelijk onze missie om jouw wensen en eisen voor een nieuwe baan te realiseren!

Wij bieden jou het volgende:

• Een uitgebreid kennismakingsgesprek met Recruiter Ziekenhuizen Kaylee, om jouw wensen en ambities te bespreken
• Een landelijk netwerk van ziekenhuizen waar jij kan komen te werken
• Persoonlijke begeleiding in de vervolg stappen van je carrière
• Sollicitatiebegeleiding van Accountmanager Ziekenhuizen Anolia
• Een contract bepaalde tijd of vast contract
• Een marktconform salaris volgens CAO Ziekenhuis
• Een auto van de zaak of reiskostenvergoeding
• Een goede pensioenregeling bij Stipp Pensioen
• Trainingen en cursussen om jouw kennis nog meer te verbreden

Wat verwachten we van jou?

Als verpleegkundige bij Samen Professionals ben je flexibel en leergierig. Je wilt je graag inzetten waar de nood hoog is. Net afgestudeerd of al bakken met ervaring? Voor ons maakt dit niet uit, wij vinden het belangrijk dat jij passie hebt voor je vak en dat je een positieve en flexibele instelling hebt. Je houdt van uitdaging en afwisseling en vindt het leuk om ervaring op te doen op diverse dynamische afdelingen in verschillende ziekenhuizen.

• Jij bent in het bezit van een MBO of HBO verpleegkunde diploma met BIG-registratie
• Jij hebt affiniteit met de dynamische ziekenhuizen sector
• Jij hebt minimaal 6 maanden werk of stage ervaring als verpleegkundige in het ziekenhuis
• Jij bent flexibel inzetbaar voor minimaal 24 uur per week
• Je beheerst de Nederlandse taal en bent communicatief sterk, voor zowel patiëntcontact als met collega's

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekken en verbinden wij vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, (semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past.

Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt. Zo dragen we bij aan de continuïteit en flexibiliteit van onze opdrachtgevers én helpen we professionals bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Dat is de win-win waar wij voor gaan.

Ben jij de verpleegkundige die wij zoeken? Neem dan contact met ons op, zodat we een kennismakingsgesprek kunnen inplannen.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!