Ambulant begeleider – GGZ – Parttime

GGZ vacatures
Rotterdam
2850
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Ben jij een ambulant begeleider of woonbegeleider die het leuk vindt om met mensen te werken met een beperking in combinatie met een (hard)drugsverslaving? Dan hebben wij een interessante parttime (24-32 uur) vacature in de regio Rotterdam (ook vanuit Den Haag goed te bereiken).
Je komt te werken op een woonlocatie met daarnaast ook cliënten die in de omliggende wijk wonen. Het team wat jij komt versterken is erg ervaren. Samenwerken en van elkaar leren vinden ze erg belangrijk. Het team werkt met oplossingsgericht werken (OGW).
Heb jij interesse in de vacature en wil je meer weten? Solliciteer dan op de vacature en ik neem z.s.m. contact met jou op!

Wat hebben we jou te bieden?

Door onze specialisme in de Zorg- en Welzijnssector hebben wij contacten met veel zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging in meerdere provincies.

Wat kan jij van ons verwachten?

 • Een uitgebreid intakegesprek om jouw wensen en ambities te bespreken;
 • Verschillende mogelijkheden om je nog verder te ontwikkelen door middel van opleidingen;
 • Een salaris conform CAO GGZ en vakantiegeld;
 • Per direct pensioensopbouw zodat je er op jouw oude dag goed bij zit;
 • ORT's en reiskosten vergoeding;
 • Opleidingsbudget zodat jij jezelf kan ontwikkelen;
 • Een interessante zorgbonus;
 • De vacature gaat om een tijdelijke dienstverband. Wel is het via ons mogelijk om een detacheringscontract te krijgen voor een jaar met uitzicht op een vast contract!

Wat verwachten we van jou?

 • Jij hebt een MBO 4 diploma in de richting van bijvoorbeeld agogisch begeleider GGZ, MMZ, SPW, BGE of HBO-Social Work (maatschappelijk werk);
 • Jij hebt enige jaren ervaring in begeleiding van mensen met een (licht) verstandelijke beperking en/of psychosociale/psychiatrische beperking in combinatie met een (hard) drugsverslaving;
 • Jij spreekt en schrijf goed Nederlands;
 • Jij bent binnenkort beschikbaar voor minimaal 24 uur per week.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!