Verzorgende IG – PG – Parttime

Ouderenzorg
Zwijndrecht
2700
MBO
solliciteer nu

Over deze functie

Werk jij graag op een PG afdeling en wil jij in de regio Rotterdam werken? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou in Zwijndrecht. Op deze locatie zijn ze vrij flexibel wat betreft het inroosteren, dit is namelijk in overleg. Ideaal dus! Wil jij graag in aanmerking komen voor deze vacature? Solliciteer dan direct en ik neem zo snel mogelijk contact met jou op.

Wat hebben we jou te bieden?

Door onze specialisme in de Zorg- en Welzijnssector hebben wij contacten met veel zorginstellingen en welzijnsorganisaties in jouw regio. Hierdoor hebben wij toegang tot de leukste functies met de meeste uitdaging in meerdere provincies.

Wat kan jij van ons verwachten?

  • Een uitgebreid intakegesprek om jouw wensen en ambities te bespreken;
  • Verschillende mogelijkheden om je nog verder te ontwikkelen door middel van opleidingen;
  • Een salaris conform CAO VVT in FWG 35 en vakantiegeld;
  • Per direct pensioensopbouw zodat je er op jouw oude dag goed bij zit;
  • ORT's en reiskosten vergoeding;
  • Een interessante zorgbonus;
  • De vacature gaat om een tijdelijke dienstverband. Wel is het via ons mogelijk om een detacheringscontract te krijgen voor een jaar met uitzicht op een vast contract!
Ben jij ZZP'er en lijkt het je het interessant om opdrachten te doen voor minimaal 2 maanden, dan kom je in aanmerking voor deze vacature!

Wat verwachten we van jou?

  • Jij hebt de opleiding Verzorgende IG afgerond;
  • Jij bent voor minimaal 24 uur beschikbaar (parttime);
  • Jij hebt ervaring met de PG doelgroep en je hebt er affiniteit mee.

Over Samen Professionals

Al meer dan 10 jaar ontdekt en verbindt Samen Professionals vakkundige en gedreven professionals aan waardevol werk in de zorg, welzijn, bij de (Semi-)overheid, woningcorporaties en het onderwijs. We detacheren starters, trainees en ervaren professionals. Door te vragen en goed te luisteren helpen we professionals aan de baan die helemaal bij ze past. Wij geloven dat iemand die op de juiste plek zit het verschil maakt.

Wil je meer weten?

Heb je vragen over deze vacature? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Het sollicitatieproces

Stap 1

Solliciteer

Je bent enthousiast over één van onze vacatures en solliciteert. Wat leuk! We nemen binnen 48 uur contact met je op.

Stap 2

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan maken we graag telefonisch kennis. Zodat we elkaar beter leren kennen én jij ons kan vertellen waar je naar op zoek bent.

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. We bespreken jouw werkervaring, ambities en de baan waarop jij hebt gesolliciteerd.

Stap 4

Ontmoeting met opdrachtgever

In sommige gevallen maak je ook kennis met onze opdrachtgever en loop je een dag mee op de werkvloer. Dit laten we je uiteraard al weten tijdens de telefonische kennismaking.

Stap 5

Contractvoorstel

Hebben we een klik? Dan doen we je een voorstel.

Stap 6

Welkom!

Blij met ons aanbod? Dan teken je jouw contract en ben je officieel onderdeel van onze club. Samen gaan we de uitdaging aan. Gefeliciteerd!